LIVE

Κορωνοϊός

Δικαστικό συμβούλιο για Κουφοντίνα: Με 11 φορές ισόβια δεν μπορεί να παίρνει άδειες

koufodinas_mk

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας δεν έχει δείξει καμία μεταμέλεια για τις πράξεις του -  Οι δικαστές κάνουν ιδιαίτερη αναφορά και στις ουσιαστικές προϋποθέσεις που θέτει ο νόμος για χορήγηση άδειας - Για «ταξική», «μεροληπτική» και «διατεταγμένη Δικαιοσύνη» κάνει λόγο ο Κουφοντίνας 

Τέλος έβαλαν οι δικαστές του Βόλου στο «ντόμινο» των αδειών εξόδου από τις φυλακές που ελάμβανε ο Δημήτρης Κουφοντίνας, καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια και 25χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή σε ισάριθμες δολοφονίες στο πλαίσιο της δράσης του ως μέλος της «17Ν». Την ίδια στιγμή, ο «Λουκάς» της «17Ν» απαντώντας στους δικαστές του Βόλου κάνει λόγο για «ταξική μεροληπτικά δικαιοσύνη» και «διατεταγμένη δικαιοσύνη». Η ίδια, όμως, Δικαιοσύνη του είχε χορηγήσει στο παρελθόν έξι άδειες εξόδου από τη φυλακή χωρίς βέβαια να υπήρχε, τότε, κανένα «ταξικό» πρόβλημα με τους δικαστές που είχαν κάνει δεκτό τα σχετικά αιτήματά του.

Τα μέλη του δικαστικού συμβουλίου απέρριψαν το αίτημα του πολυισοβίτη για χορήγηση νέας άδειας, της έβδομης κατά σειρά, «μετρώντας», μεταξύ άλλων, και τις δημόσιες τοποθετήσεις του στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, με τις οποίες καλεί σε «αγώνες», προκειμένου «να ξαναπιάσουμε, μέσα και έξω από τη φυλακή, το κόκκινο νήμα αυτών των αγώνων». Μάλιστα, ο ίδιος χθες βράδυ τους επιβεβαίωσε. Και αυτό καθώς σε γραπτή του δήλωση μέσα από τις αγροτικές φυλακές της Κασσαβέτειας (Βόλος), μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Γι αυτό ας τους το πούμε άλλη μια φορά για να το καταλάβουνε. Όσο υπάρχει κρατική τρομοκρατία, τόσο θα υπάρχουν άνθρωποι που θα ξαναπιάνουν το κόκκινο νήμα των αγώνων που διαπερνά μια ιστορία αντίστασης αιώνων».

Καταρχάς οι δικαστές στο βούλευμα τους αναφέρουν ότι ένας κρατούμενος που έχει καταδικαστεί πάνω από μια φορά σε ισόβια για ανθρωποκτονία δεν μπορεί να λαμβάνει άδειες, βάσει των σχετικών διατάξεων του Σωφρονιστικού Κώδικα. Μάλιστα, η κρίση τους αυτή αποτελεί – πρόκριμα και για άλλες αντίστοιχες αιτήσεις πολυισοβιτών.

Οι δικαστές κάνουν ιδιαίτερη αναφορά και στις ουσιαστικές προϋποθέσεις που θέτει ο νόμος για χορήγηση άδειας και αυτές αφορούν στο κατά πόσο ο κρατούμενος που την αιτείται έχει μεταμεληθεί για τις πράξεις τους. Αυτό, φαίνεται πως δεν προέκυψε στην περίπτωση του Δημήτρη Κουφοντινα, καθώς όταν οι δικαστές τον ρώτησαν τι γνώμη έχει για την αξία της ανθρώπινης ζωής, εκείνος, απάντησε, σύμφωνα με το βούλευμα, γενικά και αόριστα, αποφεύγοντας έτσι εύσχημα να απαντήσει στον «πυρήνα» της ερώτησης.

Συγκεκριμένα, τα μέλη του δικαστικού συμβουλίου αναφέρουν στο βούλευμά τους πως όταν ρώτησαν τον «Λουκά» της «17Ν» «εάν σέβεται τους κανόνες της έννομης τάξης με βάση τους οποίους οριοθετείται, προσδιορίζεται και λειτουργεί το κοινωνικό σύνολο στο οποίο επιδιώκει να ενταχθεί, έστω και για λίγο, με τη λήψη τακτικής αδείας», εκείνος «απέφυγε συνειδητά να απαντήσει αρνητικά ή θετικά, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι η ιδεολογία του και οι πεποιθήσεις του είναι σταθερές και δεν θα τις αρνηθεί, η ιδεολογία του συγκεκριμένη και σταθερή και ότι ο αγώνας του είναι πάντα ο ίδιος».

Επιπλέον, όπως αναφέρεται στο βούλευμα «εξέθεσε ότι κινείται πάντα με σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια», όταν όμως ρωτήθηκε «εάν σέβεται το ίδιο και την ανθρώπινη ζωή, που αποτελεί υπέρτατο έννομο αγαθό, απέφυγε ομοίως να απαντήσει συγκεκριμένα, επαναλαμβάνοντας ότι σέβεται την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, και ότι βιώνει δραματικά την αντινομία ανάμεσα στις πράξεις του και στον πόνο των συγγενών των θυμάτων του, που είναι και δικός του».

Η παραπάνω στάση του πολυισοβίτη σε συνδυασμό με δημόσιες τοποθετήσεις του σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης οδήγησαν τους δικαστές στην κρίση πως για τον Δημήτρη Κουφοντίνα «δεν συντρέχουν λόγοι που δικαιολογούν την προσδοκία ότι δεν θα κάνει κακή χρήση της άδειας».

Ειδικότερα, για τις δημόσιες τοποθετήσεις του Δ. Κουφοντινά οι δικαστές αναφέρουν στο βούλευμα που εξέδωσαν: «… Από τις συνθήκες της ατομικής και κοινωνικής κατάστασής του, εκτιμάται ότι υπάρχει κίνδυνος, κατά τη διάρκεια της άδειας, να τελέσει νέα εγκλήματα, ενώ δεν συντρέχουν λόγοι που δικαιολογούν την προσδοκία ότι δεν θα κάνει κακή χρήση αυτής (άδειας). Όπως προέκυψε ο ανωτέρω κατάδικος, κατά τη διάρκεια της κράτησής του, στις 24-10-2014 και στις 30-5-2018, προέβη σε δηλώσεις που δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο. Ειδικότερα, ο εν λόγω κατάδικος στις 24-10-2014 απέστειλε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης κείμενο, όπου αναφερόμενος στο κράτος και χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του ως αντικαθεστωτικό ανέφερε: «Τα σχέδιά τους δεν θα περάσουν. Να αντισταθούμε στην κρατική τρομοκρατία», ενώ στις 30-5-2018, απέστειλε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, άλλο κείμενο στο οποίο, αφού περιέγραφε τον εαυτό του ως πολιτικό κρατούμενο, ανέφερε τα εξής: «Και επειδή τίποτε και ποτέ δεν μας χαρίστηκε και αυτά που αποκαλούνται δικαιώματα δεν είναι παρά οι κατακτήσεις μακρών και πολύχρονων αγώνων, η μόνη απάντηση που μπορούμε να δώσουμε είναι να ξαναπιάσουμε, μέσα και έξω από τη φυλακή, το κόκκινο νήμα αυτών των αγώνων».


Κατόπιν αυτών – έκριναν οι δικαστές – δεν μπορεί παρά να συνάγεται αρνητικό συμπέρασμα ως προς την πορεία του σωφρονισμού του συγκεκριμένου καταδίκου. «Οι δηλώσεις «να αντισταθούμε στην κρατική τρομοκρατία» και «να ξαναπιάσουμε το κόκκινο νήμα αυτών των αγώνων», οι οποίες παραπέμπουν ευθέως στη βία, όχι μόνο δεν αποτελούν ένδειξη μίας πορείας σωφρονισμού και σεβασμού της έννομης τάξης, αλλά αντιθέτως καταδεικνύουν ένα πρόσωπο, που εμπράκτως και σταθερά αποτάσσεται την έννομη τάξη» αναφέρουν οι δικαστές και συνεχίζουν: «Οι δηλώσεις αυτές δεν αποτελούν απλά μία ιδεολογική τοποθέτηση του εν λόγω καταδίκου, ούτε μία αυθόρμητη αντίδρασή του υπό ορισμένες συνθήκες συναισθηματικής πίεσης. Τούτο προκύπτει και από το γεγονός ότι την ίδια στάση τήρησε ο εν λόγω κατάδικος και ενώπιον του παρόντος Συμβουλίου».

Τι απαντά ο Κουφοντίνας

Απαντώντας στους δικαστές του Βόλου ο Δημήτρης Κουφοντίνας κάνει λόγο «προειλημμένη» απόφαση αλλά και για «ταξική», «μεροληπτική» και «διατεταγμένη Δικαιοσύνη». Παράλληλα, επιμένει στις δηλώσεις του ότι «όσο υπάρχει κρατική τρομοκρατία, τόσο θα υπάρχουν άνθρωποι που θα ξαναπιάνουν το κόκκινο νήμα των αγώνων». Μάλιστα, διαμαρτύρεται και παραλληλίζει τους δικαστές που του «έκοψαν» την άδεια με «τον Ιταλό δικαστικό του μεσαίωνα Μπαρτόλους που έβγαζε πρώτα την απόφαση και έπειτα έψαχνε (ή ανακάλυπτε) κάποιο νόμο για να την στηρίξει».

Για μια ακόμη φορά αυτοαποκαλείται «πολιτικός κρατούμενος» και καταφέρεται κατά των δικαστών του συμβουλίου επειδή του έκαναν «άπειρες ερωτήσεις» χαρακτηρίζοντας τους «τηλε- εισαγγελείς».

Στέλνει δε σαφές μήνυμα ότι δεν είναι μόνος του αλλά υπάρχουν ακόμη ομοϊδεάτες του που υποστηρίζουν τις τοποθετήσεις του «για την ανάγκη αντίστασης στην κρατική τρομοκρατία και για δικαιώματα που ήταν στην πραγματικότητα κατακτήσεις αγώνα». Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «Αυτά τα λόγια όμως δεν είναι μόνο δικά μου. Τα λένε και τα κάνουν αλληλέγγυα πράξη πολλοί πολλοί ακόμα».

Κούρτοβικ: «Υπήρξε μεθόδευση»

Από την πλευρά της η κυρία Ιωάννα Κούρτοβικ συνήγορος του Δημήτρη Κουφοντίνα σε δήλωσή της κάνει λόγο για «αναμενόμενη απόφαση» μετά από «μεθόδευση» στην οποία, όπως λέει, εμπλέκονται και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Η κυρία Κούρτοβικ επισημαίνει ακόμη πως το συγκεκριμένη απόφαση για τον Δ. Κουφοντίνα «αναμένεται να προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στους κρατούμενους των φυλακών, καθώς, με την τυχόν υιοθέτηση της λογικής της αποκλείονται παντελώς από την άδεια, αλλά και από την υφ’ όρον απόλυση οι καταδικασμένοι σε πλέον της μιας ισόβιας κάθειρξης». Και αυτό «αφορά δεκάδες ή και εκατοντάδες εξ αυτών οι οποίοι μέχρι σήμερα απολαμβάνουν κανονικά το δικαίωμα στην άδεια και προσβλέπουν στην έξοδο τους από τη φυλακή με την εφαρμογή των διατάξεων του νόμου, όπως μέχρι σήμερα τον ξέραμε».
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ (103)

itio

Αγυριγο κεφαλι,καθε μερα στις 11.30 σε αφηνουν η τους φευγεις??

ΤΣ

Έχω μια απορία. Πώς ζει η οικογένεια Κουφοντίνα και ποιες οι πηγές των εισοδημάτων τους; Ο πατέρας νομίζω δεν λαμβάνει κάποια σύνταξη, ούτε εργάζεται. Το ίδιο και η μητέρα. Ο γιος είναι όλη τη μέρα στα social media, άρα δεν νομίζω να έχει ελεύθερο χρόνο για δουλειά. Άρα πώς διάολο ζουν χωρίς να δουλεύουν; Και ο καημένος ο Μονσελάς (γιατί καημένος είναι) ζει σε μια σπηλιά στου Φιλοπάππου και πουλάει τη Σχεδία... Κι όλες οι οικογένειες των φυλακισμένων, που δεν έχουν 11 φόνους και ληστείες και βομβιστικές επιθέσεις στο μητρώο τους, ζουν κυρίως από ελεημοσύνη των γειτόνων.

Απλό

Είναι αριστερός. Επάγγελμα είναι. Έχεις δει δημοσίως γνωστό αριστερό κ να πεινάει;

@αγύριγο φασίστα

Και μόνο που ταυτίστηκες υποστηριζοντας έναν serial killer, απέδειξες το πραγματικό ποιόν σου. Απαιτείς συγγνώμη για τα εγκλήματα των ΝΑΖΙ που γίναν πριν 80 χρόνια και καλά κάνεις! Δε μας είπες όμως με ποιό ακριβώς τρόπο αυτά καθαγιάζουν τα σύγχρονα εγκλήματα των αριστερών φασιστοειδών, σα και του λόγου σου??? Τι είδους άθλιοι συμψηφισμοί είναι αυτοί?? Από που και ως που οι δολοφονίες έχουν ταξικο πρόσημο?? Το πουλέν σου ζήτησε ένα συγγνώμη από τις οικογένειές των θυμάτων του?? Έδειξε στοιχειώδη μεταμέλεια?? Τι ακριβώς έχει κάνει η κυβέρνηση σου για την ΧΑ?? Σε ποιό στάδιο βρίσκεται η δίκη της και σε ποιά φυλακή ο Ρουπακιάς?? Πέρα από συνθήματα και ύβρεις, μπορείς να αρθρώσεις ένα κάποιο πολιτικό επιχείρημα ή είσαι τελείως καθυστερημένος???

Αγύριγο κεφάλι

ΑΗΔΙΑ σκέτη έχουν καταντήσει αυτοί οι Νεοναζί-ΦΑΣΙΣΤΕΣ!__________Μιζέρια, κακοήθεια, αποβλάκωση και κακομοιριά είναι τα ..."καλά" τους!..

@Αγυριγος φασιστας

Για να το λες εσύ που είσαι ο αρχηγός των κοκκικων φασιστερών κάτι θα ξέρεις.

Κωστας

Εαν κάποιος καταπτυστος (όπως εσύ) του αντιθέτου άκρου από εσένα σου ....γυρίσει το κεφάλι τι θα λες???

Μπράβο στους δικαστες

Επιτέλους βρέθηκαν αδεκαστοι δικαστικοι που αψηφισαν το καθεστώς Τσιπρα και έβαλαν φρένο στις άδειες του ψυχοπαθή δολοφόνου.

Οσμή εκλογών

«ταξική μεροληπτικά δικαιοσύνη» και «διατεταγμένη δικαιοσύνη». Ακριβώς δηλαδή το είδος της δικαιοσύνης που ο ίδιος απένειμε, αποφασίζοντας ποιός έχει δικαίωμα να ζήσει και ποιός πρέπει να πεθάνει. Τώρα θα μου πείτε τι ακριβώς μεσολάβησε για να αλλάξει σκεπτικό η ανεξάρτητη δικαιοσύνη μετά από 6 αδειοδοτήσεις........το ότι μπήκαμε σε προεκλογική περίοδο είναι απλά μία σύμπτωση!

Αγύριγο κεφάλι

ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΗΚΕ πλήρως, διότι σε ΟΛΕΣ τις προηγούμενες άδειες ησχολήθη και μόνον μετά της Οικογενείας του.____________Γνωρίζω ότι οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ διψούν αιτούμενοι την κεφαλήν του επί πίνακι διότι είναι ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ιδεών, τις οποίες (τις δικές του) ΔΕΝ τις συμμερίζεται η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.________Αλλά ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ βλέπω εδώ μέσα τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ!____________Ούτε ένα ..."ΣΥΓΓΝΩΜΗ" ρε παιδί μου εκ μέρους τους γιά τις ΚΑΤΑΔΟΣΕΙΣ (φορώντας τις ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ) και τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ που κάνανε κατά την διάρκεια της ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ κατοχής, αλλά και μετά με την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ Λαμπράκη και λοιπά εγκλήματα τους._______Ας ΖΗΤΗΣΟΥΝ "Συγγνώμη" ΠΡΩΤΑ γι΄ αυτά και μετά ας μιλήσουν γιά άλλους!..____________ΓΙΑΤΙ δεν ζητάνε ένα μεγάλο "ΣΥΓΓΝΩΜΗ" από τον Ελληνικό λαό, τον οποίον ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΑΝ καταδίδοντας τον στους ΝΑΖΙ;

ΑΞΑΡΛΙΑΝ

ΕΓΩ ΤΙ ΦΤΑΙΩ;;;

Ανηψιός

Ρε μπάρμπα ειλικρινά τώρα, πόσων χρονών είσαι; Οι Γερμανοί έρχονται το Καλοκαίρι στην Ελλάδα και δίνουν δουλειά στους νέους. Οι νέοι πάνε στη Γερμανία για να βρουν δουλειά στον τομέα τους. Οι Γερμανοί που ξέρω εγώ είναι πολύ cool guys και καθόλου ΝΑΖΙ. Ζεις ακόμα στο 1940 και μιλάς για καταδότες κατά τη διάρκεια της κατοχής και θες να σου ζητήσουν και συγγνώμη!!! Μα αν κάποιος κατέδιδε στην κατοχή και 15 χρονών να ήταν, τώρα αν ζει θα είναι στην ηλικία σου, δηλαδή 90 plus και θα ζει από στατιστικό ατύχημα. Κάνεις σαν τον γερο-Μανταρινάκη από το Κωνσταντίνου και Ελένης που είχε μαλάκυνση και νόμιζε ότι ζούμε στην κατοχή. Ντροπή σε όσους αφήνουν παράφρονα ραμολί να σερφάρουν στο internet. Ο κόσμος πάει μπροστά. Η Σοβιετική Ένωση διαλύθηκε το '91. Το Τείχος έπεσε. Από αυτούς που πολέμησαν στον εμφύλιο δεν έχει μείνει ούτε κοκκαλάκι. Έχουμε 2019... Ξεκόλλα.

Αγύριγο κεφάλι

ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΗΚΕ πλήρως, διότι σε ΟΛΕΣ τις προηγούμενες άδειες ησχολήθη και μόνον μετά της Οικογενείας του.____________Γνωρίζω ότι οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ διψούν αιτούμενοι την κεφαλήν του επί πίνακι διότι είναι ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ιδεών, τις οποίες (τις δικές του) ΔΕΝ της συμμερίζεται η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.________Αλλά ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ βλέπω εδώ μέσα τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ!____________Ούτε ένα ..."ΣΥΓΓΝΩΜΗ" ρε παιδί μου εκ μέρους τους γιά τις ΚΑΤΑΔΟΣΕΙΣ (φορώντας τις ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ) και τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ που κάνανε κατά την διάρκεια της ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ κατοχής, αλλά και μετά με την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ Λαμπράκη και λοιπά εγκλήματα τους._______Ας ΖΗΤΗΣΟΥΝ "Συγγνώμη" ΠΡΩΤΑ γι΄ αυτά και μετά ας μιλήσουν γιά άλλους!..____________ΓΙΑΤΙ δεν ζητάνε ένα μεγάλο "ΣΥΓΓΝΩΜΗ" από τον Ελληνικό λαό, τον οποίον ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΑΝ καταδίδοντας τον στους ΝΑΖΙ;

@

Είναι συναδελφος σου φασιστερος ψυχασθενης γι αυτό και τον υποστηρίζεις. Και οι δύο άμεσα στο Δαφνί για παρακολούθηση και θεραπεία.

Ευδιάκριτος δικαστής, ελληνικής κοπής.

Το μόνο, που έχω να πω, είναι τα εξής- Δικαστικό καθεστώς, το οποίο έχει 770 καταδικαστικες αποφάσεις από το ΕΔΑΔ, ΔΕΝ δικαιούται να ηθικολογεί. Δικαστικό καθεστώς, το οποίο ΔΕΝ ΣΥΝΈΒΑΛΕ ΟΥΤΕ στο απειροελαχιστο στις θυσίες των απλών πολιτών στα δύσκολα αυτά χρόνια - ΔΕΝ δικαιούται να ηθικολογεί! Άλλωστε, τα μισθοδικεία και οι διόλου ευκαταφρόνητες "απολαβές" των Ελλήνων δικαστών/εισαγγελέων-είναι γνωστές. Τα αναδρομικά τους, και οι χυδαιότητες ορισμένων συνταξιούχων δικαστών/εισαγγελέων- επίσης. Η Ολλανδία από 1950 μέχρι 2019 έχει ελάχιστες ισόβιες καταδίκες ( 6 ή 7?). Χώρες με το ίδιο πληθυσμό με μας, έχουν το πολύ 15 καταδικαστικές αποφάσεις από το ΕΔΑΔ. Το αρ.6, παρ 2 και 3 της ΕΣΔΑ, ρητά αναφέρει, πως ο καθένας δικαιούται ΝΑ ΜΗΝ μετανιώνει, να μην αυτοενοχοποιηται και να μην καταθέτει κατά τον εαυτό του. Συνεπώς, δεν υπάρχει από κανέναν απαίτηση "μετάνοιας" στην ΕΕ νομικό χώρο. Στην ουσία, στο ελληνικό δικαστικό "σύστημά" η μετάνοια την χρησιμοποιούν ως είδος "δικαστική ομολογία". Και με αυτήν, τελειώνουν οι υποχρεώσεις του άσχετου ελληνικού ανακριτικού θεσμού να ερευνά σχολαστικά και επί της ουσίας. Το ελληνικό δικαστικό σύστημα πρέπει να καταλάβει, πως είναι εδώ να συμφιλιώνει τους πολίτες με δίκαια απονομή, και να εδραιώνει δημοκρατικές αξίες. Και όχι να χωρίζει, και με ύφος χιλίων καρδιναλίων ασύστολα να βγάζει θρασύτητες "ανακοινώσεις", οι οποίες προκαλούν άγρια και ερεθίζουν ασύστολα την κοινή γνώμη.

εκτιθεσαι

με τις αρλουμπες που γραφεις

Η ίδια "δικαιοσύνη" που αφήνει τον αμετανόητο φονιά Κορκονέα ελεύθερο!

Πέραν της μπέσας του ενός σε σχέση με την π...ά του άλλου,πέραν της διαφοράς στα χρόνια που είναι μέσα,πέραν της διαφοράς άδειας με απελευθέρωση,πέραν τις διαφοράς ηλικίας των θυμάτων τους,ο φονιάς Κορκονέας δεν ήξερε καν ποιον σκοτώνει,σκότωνε "έναν αναρχικό".Φάτε δικαιοσύνη!

Έπρεπε

Ο Κουφοντινας να είχε κρεμάστει. Και σαφώς δεν έπρεπε να είχε βγει έξω ποτέ από την στιγμή που δηλώνει ευθαρσώς ότι καλά σκότωσε και καλά θα ξανασκοτωσει. Και αυτός και εσύ θέλετε κρέμασμα.

ΠΟΛΙΤΗΣ

Το ιδιο είναι ρε φιλε ενας μπατσος που σε ωρα υπηρεσίας και ταραχων εφαγε τσαμπα ένα 15χρονο, με ένα κατά συρροη ιδεολογο δολοφονο;

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης