Θεσπρωτία: Μετέφερε με μηχανή εννέα κιλά χασίς από την Αλβανία

Θεσπρωτία: Μετέφερε με μηχανή εννέα κιλά χασίς από την Αλβανία

Η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 21χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια επιχείρησης στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας

Thesprwtia-xasis
Από τα αυτοκίνητα και το... περπάτημα, πέρασαν στη μεταφορά ναρκωτικών με μοτοσικλέτες οι Αλβανοί διακινητές που συνεργάζονται με τους “βαρόνους” του χασίς της πατρίδας τους! Ένας από αυτούς, έπεσε στα χέρια αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών στη Θεσπρωτία και αργότερα συνελήφθη ο Έλληνας προπομπός του.

Η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 21χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια επιχείρησης στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, ακινητοποιήθηκε για έλεγχο και στην κατοχή του νεαρού βρέθηκαν 18 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους εννέα κιλών. Στο πλαίσιο της έρευνας, εντοπίστηκε λίγο αργότερα στην Ηγουμενίτσα ένας 63χρονος Έλληνας που λειτουργούσε ως προπομπός με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του.

Μαζί με το χασίς κατασχέθηκαν η μοτοσικλέτα που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, το αυτοκίνητο του 63χρονου και δύο κινητά που είχαν πάνω τους οι δράστες, οι οποίοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας και του ασκήθηκε δίωξη για εισαγωγή, μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, ενώ ο 21χρονος κατηγορείται και για παράνομη είσοδο στη χώρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης