Προφυλακίστηκε ο ληστής καταστήματος στο Αιτωλικό

Προφυλακίστηκε ο ληστής καταστήματος στο Αιτωλικό

Οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τον 35χρονο στο Ζευγαράκι Αιτωλοακαρνανίας, τον συνέλαβαν και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα 

astynomia-sillipsi-ena
Όλα στραβά πήγαν σε έναν 35χρονο Έλληνα που προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την ολιγόλεπτη απουσία του ιδιοκτήτη ενός καταστήματος στο Αιτωλικό για να ξαφρίσει το ταμείο. Εκείνος τον έπιασε στα πράσα και τον χτύπησε για να ξεφύγει, με αποτέλεσμα να καταλήξει στη φυλακή για ληστεία.

Όλα έγιναν το βράδυ της Τρίτης, όταν ο 35χρονος άρπαξε 280 ευρώ από την ταμειακή μηχανή του μαγαζιού, αλλά ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη που προσπάθησε να του τα πάρει πίσω. Τότε, τον γρονθοκόπησε και διέφυγε τρέχοντας, παρά τις έρευνες που ξεκίνησαν άμεσα από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Ωστόσο, τον ταυτοποίησαν από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν και ξεκίνησαν αναζητήσεις οι οποίες ευοδώθηκαν το πρωί της Τετάρτης.

Οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τον 35χρονο στο Ζευγαράκι Αιτωλοακαρνανίας, τον συνέλαβαν και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου που του άσκησε δίωξη για ληστεία σε βαθμό κακουργήματος. Μετά την απολογία του στον ανακριτή, κρίθηκε προφυλακιστέος και μετήχθη σε σωφρονιστικό κατάστημα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης