Ξάφρισαν χιλιάδες ποτά από 36 μαγαζιά σε όλη τη χώρα!

Ξάφρισαν χιλιάδες ποτά από 36 μαγαζιά σε όλη τη χώρα!

Από τον Απρίλιο του 2017, οι δράστες είχαν «χτυπήσει» σε συνολικά 36 σούπερ μάρκετ και είχαν αρπάξει πάνω από 2.600 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών διαφόρων ειδών, συνολικής αξίας τουλάχιστον 51.200 ευρώ

alkool-pota-ena
Απ’ άκρη σ’ άκρη της χώρας δρούσε μιας σπείρα «ταχυδακτυλουργών» αλλοδαπών, που έμπαιναν επί δυο χρόνια ως πελάτες σε δεκάδες σούπερ μάρκετ και έκρυβαν χιλιάδες φιάλες αλκοολούχων ποτών μέσα από τα ρούχα τους, αφού πρώτα έκοβαν τα αντικλεπτικά!

Η δράση τους πήρε τέλος στα Γρεβενά, όπου οι άνδρες της Ασφάλειας ταυτοποίησαν τα πέντε μέλη της σπείρας, εξασφάλισαν εντάλματα σύλληψης και συνέλαβαν έναν 50χρονο άνδρα και δυο γυναίκες ηλικίας 45 και 43 χρόνων, ενώ αναζητούν άλλους δυο αλλοδαπούς, έναν 47χρονο και μία 35χρονη.

Από τον Απρίλιο του 2017, οι δράστες είχαν «χτυπήσει» σε συνολικά 36 σούπερ μάρκετ και είχαν αρπάξει πάνω από 2.600 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών διαφόρων ειδών, συνολικής αξίας τουλάχιστον 51.200 ευρώ! Εκτός από τα Γρεβενά, είχαν κάνει κλοπές στις περιοχές Αμπελόκηποι, Βριλήσσια, Γλυφάδα, Νέο Ψυχικό, Μαρούσι, Κορωπί, Παιανία, Βάρη της Αττικής, Πυλαία, Θέρμη, Σίνδος και Πεύκα της Θεσσαλονίκης, τη Νεάπολη Καβάλας, την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, την Αριδαία και τα Γιαννιτσά Πέλλας, αλλά και σε Σέρρες, Κομοτηνή, Ξάνθη, Νιγρίτα Σερρών, Άρτα, Χερσόνησο Ηρακλείου, Ιωάννινα, Τρίκαλα, Κόρινθο και Πιερία!

Σε βάρος των αλλοδαπών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές από κοινού και κατά εξακολούθηση, σύσταση, οργάνωση, διεύθυνση, ένταξη και συμμετοχής σε εγκληματική ομάδα, όλα σε βαθμό κακουργήματος. Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των άλλων δυο συνεργών τους και εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες κλοπές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης