Έφτασαν τις 28 οι διαρρήξεις των δυο 19χρονων στην Άρτα

Έφτασαν τις 28 οι διαρρήξεις των δυο 19χρονων στην Άρτα

Η έρευνα συνεχίζεται για να εξιχνιαστούν και άλλες περιπτώσεις στις οποίες εμπλέκονται οι δράστες

klopi
Άλλες δυο διαρρήξεις σε χωριά του κάμπου της Άρτας εξιχνίασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που συνεχίζουν την προανάκριση για να διαλευκανθεί πλήρως η δράση των δύο 19χρονων Ελλήνων, οι οποίοι είχαν συλληφθεί για την εγκληματική εγκληματική τους δράση που έφτασε πλέον τις 28 περιπτώσεις κλοπών από τον περασμένο Νοέμβριο.

arta_klopes


Από την αξιοποίηση των κλοπιμαίων που βρέθηκαν στα σπίτια των δυο νεαρών, προέκυψε ότι τα ξημερώματα της Δευτέρας είχαν διαρρήξει την πόρτα της αποθήκης ενός αγροκτήματος στην περιοχή Λιμίνη της Άρτας και είχαν αρπάξει δύο χάλκινους ψεκαστήρες, ενώ στις 14 Ιανουαρίου είχαν παραβιάσει και άλλη μια αποθήκη σε αγρόκτημα στις Κιρκιζάτες Άρτας από το οποίο είχαν κλέψει ηλεκτρονικές συσκευές, διάφορα εργαλεία και ρούχα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

Η έρευνα συνεχίζεται για να εξιχνιαστούν και άλλες περιπτώσεις στις οποίες εμπλέκονται οι δράστες. Ήδη, είχαν εξιχνιαστεί άλλες 26 διαρρήξεις στην Άρτα, στο Λούρο Πρέβεζας καθώς και στα χωριά Φιλοθέη, Ανέζα, Κυράτσα, Κεραμάτες, Καλαμιά, Κιρκιζάτες, Ρόκα, Καλόβατος και Περάνθη του Κάμπου της Άρτας. Οι δράστες είχαν χτυπήσει 18 αποθήκες αγροτεμαχίων, πέντε καταστήματα και δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα, ενώ είχαν αρπάξει και ένα χρηματοκιβώτιο με χρήματα από το Γενικό Νοσοκομείο Άρτας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης