«Ο Πολάκης λέει ψέματα, έστειλε μάρτυρες και ένα βουνό χαρτιά στο δικαστήριο για τον Μπεσκένη»

«Ο Πολάκης λέει ψέματα, έστειλε μάρτυρες και ένα βουνό χαρτιά στο δικαστήριο για τον Μπεσκένη»

Ο δημοσιογράφος και φίλος του Βασίλη Μπεσκένη, Γιάννης Χρηστάκος απαντά στον Παύλο Πολάκη που υποστήριξε ότι δεν ασχολήθηκε επισταμένα με την αγωγή λόγω του θανάτου του δημοσιογράφου -  Θύελλα αντιδράσεων για το σχόλιο του κ. Πολάκη 

beskenis_pol
Ο δημοσιογράφος και αδελφικός φίλος του Βασίλη Μπεσκένη, Γιάννης Χρηστάκος απαντά στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη που ισχυρίστηκε ότι «δεν ασχολήθηκε επισταμένα με την αγωγή που του έκανε ο Μπεσκένης λόγω του τραγικού γεγονότος του θανάτου του». Σύμφωνα με τον Γιάννη Χρηστάκο, ο κ. Πολάκης «έστειλε ένα βουνό χαρτιά, έστειλε ΜΑΡΤΥΡΕΣ, ξεσήκωσε τον κόσμο όλο. Και το βασικό του επιχείρημα αφού γνώριζε ότι είπε ψέμματα ήταν ότι είχε δικαιολογημένο δημόσιο ενδιαφέρον».

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Χρηστάκος είναι εκείνος που έφερε στο φως την καταδικαστική απόφαση εναντίον του Παύλου Πολάκη για εξύβριση του αποβιώσαντα δημοσιογράφου.

Ο Πολάκης καταδικάστηκε για εξύβριση του Βασίλη Μπεσκένη

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είχε κατηγορήσει τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Βασίλη Μπεσκένη ότι δήθεν διορίστηκε στο ΚΕΕΛΠΝΟ όταν αποχωρούσε από το γραφείο Τύπου του υπουργείου Υγείας όπου εργαζόταν επί υπουργίας Άδωνι Γεωργιάδη.

Ωστόσο στη δίκη που έγινε πριν από λίγες μέρες δεν κατάφερε να αποδείξει με στοιχεία τους ισχυρισμούς του και έτσι το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών τον έκρινε ένοχο για εξύβριση επιβάλλοντάς και χρηματική αποζημίωση στην οικογένεια του αδικοχαμένου δημοσιογράφου.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, σε ανάρτηση του στη σελίδα του στο Facebook σχολίασε ότι δεν «ασχολήθηκε επισταμένα με την αγωγή που του έκανε ο Μπεσκένης λόγω του τραγικού γεγονότος του θανάτου του», προαναγγέλλοντας όμως προσφυγή στο Εφετείο, γεγονός που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

«Ο μικρός Ηλίας έχει δικαίωμα να είναι υπερήφανος για τον πατέρα του»

Πριν από λίγο με ανάρτηση του στο Facebook, ο δημοσιογράφος και αδελφικός φίλος του Βασίλη Μπεσκένη, Γιάννης Χρηστάκος, απάντησε στους ισχυρισμούς του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, σχολιάζοντας ότι ο Παύλος Πολάκης όχι μόνο ασχολήθηκε, αλλά έστειλε μάρτυρες και ένα βουνό από χαρτιά προκειμένου να τεκμηριώσει τα όσα είχε υποστηρίξει δημόσια εναντίον του Βασίλη Μπεσκένη.

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα ο Γιάννης Χρηστάκος αναφέρει:

«Έστειλε ένα βουνό χαρτιά, έστειλε ΜΑΡΤΥΡΕΣ, ξεσήκωσε τον κόσμο όλο. Και το βασικό του επιχείρημα αφού γνώριζε ότι είπε ψέμματα ήταν ότι είχε δικαιολογημένο δημόσιο ενδιαφέρον. Γνωρίζει ότι και στο εφετείο τα ίδια θα γίνουν αφού πολύ απλά έλεγε ψέματα. Προσωπικά το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η αποκατάσταση του ονόματος του Βασίλη στην συγκεκριμένη υπόθεση. Γιατί ο μικρός Ηλίας έχει δικαίωμα να είναι περήφανος για τον πατέρα του».



Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση του Γιάννη Χρηστάκου :

«Δεν έχω , φυσικά, καμία αρμοδιότητα να μιλώ εξ ονόματος του Βασίλη. Ήταν και είναι αδερφός μου αλλά έχει αφήσει γυναίκα και παιδί. Το οποίο και μεγαλώνει. Και θα μάθει. Έχω την υποχρέωση ως φίλος του να κάνω ό, τι πρέπει ώστε το παιδί του να είναι υπερήφανο για τον πατέρα του. Η αποκάλυψη για την καταδίκη του Πολάκη από τον Βασίλη ήταν το πρώτο θέμα στα 30 χρόνια δημοσιογραφίας που αποκάλυψα και για λόγους προσωπικούς. Ο Πολάκης δεν θα πάει το νεκρό Βασίλη στο εφετείο όπως γράφουμε όλοι. Θα πάει την γυναίκα και το παιδί του, αυτοί είναι οι κληρονόμοι και ΑΥΤΟΙ συνέχισαν την αγωγή όταν πέθανε.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ: Ο κ. Πολάκης που βγήκε ώρες μετά να πει ότι δεν ασχολήθηκε και κάτι "μας χρωστάγανε" και "βόδια" κλπ συνεχίζει να λέει ψέμματα. Γιατί με την υπόθεση αυτή ασχολήθηκε και παραασχολήθηκε. Έστειλε ένα βουνό χαρτιά, έστειλε ΜΑΡΤΥΡΕΣ, ξεσήκωσε τον κόσμο όλο. Και το βασικό του επιχείρημα αφού γνώριζε ότι είπε ψέμματα ήταν ότι είχε δικαιολογημένο δημόσιο ενδιαφέρον.
Γνωρίζει ότι και στο εφετείο τα ίδια θα γίνουν αφού πολύ απλά έλεγε ψέματα. Προσωπικά το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η αποκατάσταση του ονόματος του Βασίλη στην συγκεκριμένη υπόθεση. Γιατί ο μικρός Ηλίας έχει δικαίωμα να είναι περήφανος για τον πατέρα του..»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης