Πάτρα: Οι κάμερες του πρατηρίου αποκάλυψαν τον ληστή

Πάτρα: Οι κάμερες του πρατηρίου αποκάλυψαν τον ληστή

Ο δράστης άρπαξε δύο κινητά και ένα πορτοφόλι και διέφυγε - Εντοπίστηκε χάρη στα πλάνα από τις κάμερες

4268980
Μπορεί να είχε επιδέξια χέρια, αλλά δεν είχε... μυαλό ένας 37χρονος Έλληνας ο οποίος ξάφρισε ό,τι βρήκε μπροστά του από το γραφείο ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων στην οδό Πατρών- Κλάους, το βράδυ της Δευτέρας, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ο υπάλληλος ήταν απασχολημένος με άλλους πελάτες.

Ο δράστης άρπαξε δύο κινητά και ένα πορτοφόλι και έφυγε, όμως, δεν αντιλήφθηκε τα άγρυπνα “μάτια” που τον παρακολουθούσαν! Όταν ο υπάλληλος κατήγγειλε την κλοπή, οι αστυνομικοί είδαν τον δράστη από τα πεντακάθαρα πλάνα που κατέγραψαν κάμερες κλειστού κυκλώματος που διέθετε το πρατήριο και έδωσαν σήμα για τον εντοπισμό του.

Το μεσημέρι της Τρίτης, άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τον 37χρονο, τον συνέλαβαν και τον προδήγαν στην Ασφάλεια, όπου κατασχέθηκαν τα κλοπιμαία και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για κλοπή με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

*** Λίγες ώρες χρειάστηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Βόλου για να φτάσουν στη σύλληψη ενός 40χρονου Έλληνα, ο οποίος είχε τρυπώσει από ένα ανασφάλιστο παράθυρο στο σπίτι ενός 50χρονου στη Νέα Ιωνία και είχε κλέψει χρυσαφικά συνολικής αξίας 1.000 ευρώ. Ο δράστης εντοπίστηκε το ίδιο βράδυ και τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ενώ ο ίδιος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

*** Ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Βέροιας ο δράστης που είχε κλέψει ένα κινητό από έναν 20χρονο αλλοδαπό, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης σε περιοχή της Ημαθίας. Πρόκειται για έναν 27χρονο Έλληνα σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης