Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Ένωση Αστυνομικών Δυτικής Αττικής

kopi

Το «παρών» έδωσαν άνθρωποι του πολιτικού κόσμου, αλλά και υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛΑΣ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε την Παρασκευή ραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Αστυνομικών Δυτικής Αττικής

Στην κοπή έδωσαν το «παρών» ο Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, ο εκπρόσωπος της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτου κ. Παπακώστα Κατερίνας, η Περιφερειάρχης Αττικής κα. Δούρου Ρένα , ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. Κουρουμπλής Παναγιώτης, Ο Γενικός Γραμματέας Προστασίας του Πολίτη κ. Αναγνωστάκης Δημήτριος, ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού κ. Φιλιππάκος Τζανέτος, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. Ανδρικόπουλος Αριστείδης, ο Επιτελάρχης Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. Δασκαλάκης Ανδρέας, ο Προϊστάμενος του επιτελικού γραφείου του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Υποστράτηγος κ. Βολυράκης Στυλιανός, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής Υποστράτηγος κ. Βασιλόπουλος Ανδρέας , ο Διοικητής Ασφαλείας Αττικής Ταξίαρχος κ. Κανέλλος Γεώργιος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής Ταξίαρχος κ. Δασκαλάκης Εμμανουήλ, Διοικητές Υπηρεσιών της Διεύθυνσης μας, ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής κ. Σγουρός Ιωάννης, οι Δήμαρχοι της Δυτικής Αττικής: Χαϊδαρίου κ. Σελέκος Μιχαήλ, Μεγαρέων κ. Σταμούλης Γρηγόριος, Φυλής κ. Παππούς Χρήστος, Αγίας Βαρβάρας κ. Καπλάνης Γεώργιος, Αιγάλεω κ. Μπίρμπας Δημήτριος, Περιστερίου κ. Παχατουρίδης Ανδρέας, Ελευσίνας κ. Τσουκαλάς Γιώργος, Ιλίου κ. Ζενέτος Νικόλαος και αντιδήμαρχος Πετρούπολης κ. Μαλαφρίδης Νικόλαος,ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Γρηγόρης Γερακαράκος, η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ κα. Νάντια Γιαννακοπούλου, εκπρόσωποι των Βουλευτών κ. Δρίτσα Θεώδορου, κ. Βαρβιτσιώτη Μιλτιάδη, κ. Γιακουμάτου Γεράσιμου, ο πρώην Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ κ. Πάνος Σόμπολος, ο δημοσιογράφος κ. Κώστας Χαρδαβέλλας, ο δημοσιογράφος Αντώνης Πανούτσος, καθώς και εκπρόσωποι των πρωτοβάθμιων συνδικαλιστικών Ενώσεων.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν αστυνομικοί για εξαίρετες πράξεις κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, η Υπηρεσία Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού για τις μεγάλες επιτυχίες της καθώς και ο κ. Μαρτίνος Αθανάσιος για την ευγενική του διαχρονική βοήθεια και προσφορά.

DSC_4167
Ο πρόεδρος της Ένωσης, Γεώργιος Σταματάκης με τη Ρένα Δούρου


Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας βράβευσε τον αστυφύλακα Γεώργιο Ρούσση για την σύλληψη επικίνδυνων κακοποιών με ανταλλαγή πυροβολισμών στα Βίλλια Αττικής θέτοντας σε κίνδυνο την ζωή του και στον σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στις δράσεις της ΕΛ.ΑΣ. τόσο στο κέντρο της Αθήνας, όσο και στην Δυτική Αττική και απευθυνόμενος προς τους παρισταμένους χαρακτήρισε την περιοχή δύσκολη, παράλληλα δε διαβεβαίωσε όλους ότι θα υπάρξει νέο σχέδιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας με την δημιουργία μόνιμης Υποδιεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων στην Δυτική Αττική καθώς και άλλες δράσεις για τις οποίες θα ενημερώσει τόσο τους τοπικούς άρχοντες αλλά και την Ένωση μας στα πλαίσια της συνεργασίας μας, προκειμένου να δοθούν λύσεις προς όφελος της κοινωνίας.

Η περιφερειάρχης Αττικής βράβευσε τον αστυφύλακα Ψωρομύτη Σωτήριο για σοβαρό τραυματισμό του κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας και στην συνέχεια αναφέρθηκε στις δράσεις της Περιφέρειας Αττικής όσον αφορά την ενίσχυση της ΕΛ.ΑΣ. με ικανό αριθμό υπηρεσιακών οχημάτων από κονδύλια της περιφέρειας Αττικής και απευθυνόμενη στον κ. Αρχηγό τον ευχαρίστησε για την βοήθεια της Ελληνικής Αστυνομίας, που αν και αποδυναμωμένη από τα 8 καταστροφικά έτη του μνημονίου, στάθηκε στο ύψος της βοηθώντας την κοινωνία. Τέλος αναφερόμενη στους βραβευθέντες αστυνομικούς δήλωσε ότι δεν θέλουμε άλλους ήρωες γιατί μια χώρα που έχει ήρωες δεν λειτουργεί σωστά.

Στην συνέχεια Πρόεδρος της Ένωσης κ. Σταματάκης Γεώργιος βράβευσε τον κ. Μαρτίνο Αθανάσιο για την διαχρονική του προσφορά και βοήθεια και εν συνεχεία ο Πρόεδρος απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό κάνοντας ιδιαίτερη μνεία για τις δυσκολίες και την επικινδυνότητα του επαγγέλματος του αστυνομικού καυτηριάζοντας την ανακολουθία των κυβερνήσεων ως προς την μη αναγνώριση του, παράλληλα δε αναφέρθηκε στον Έλληνα αστυνομικό που είναι άνθρωπος, έχει προβλήματα, έχει ανάγκες , έχει οικογένεια και σαν άνθρωπος θέλει την επιβράβευση στο σωστό και την επιείκεια στο λάθος, γιατί λάθη δεν κάνουν μόνο αυτοί που δεν κάνουν τίποτα όπως χαρακτηριστικά επισήμανε, και επίσης έχει την ανάγκη να αισθάνεται την πολιτεία αλλά και την κοινωνία δίπλα του συμπαραστάτη και αρωγό και για το λόγο αυτό ζήτησε την βοήθεια αλλά και την στήριξη που μπορεί ο καθένας να προσφέρει από την δική του θέση.

Ο κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής βράβευσε τον αστυφύλακα Αθανάσιο Μαλάμη για σοβαρό τραυματισμό του κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας, ενώ για τον ίδιο λόγο βράβευσαν ο Γενικός Γραμματέας Προστασίας του Πολίτη κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης τον αστυφύλακα Γεωργόπουλο Χρήστο, ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ κ. Γρηγόρης Γερακαράκος τον αστυφύλακα Οικονομάκη Γεώργιο, ο Επιτελάρχης Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. Δασκαλάκης Ανδρέας τον αστυφύλακα Τοπκαρά Δημήτριο καθώς και ο εκπρόσωπος της Υφυπουργού κα. Κατερίνας Παπακώστα βράβευσε την Υπηρεσία Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού την οποία εκπροσώπησε ο Αστυνόμος Α΄ κ. Αναστάσιος Σχίζας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

pame23

«Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε την τρίτη κατά σειρά δολοφονική εισβολή στη Συρία με την ονομασία “Πηγή Ειρήνης”, που έχει οδηγήσει σε εκατοντάδες άμαχους νεκρούς και σε μεγάλο αριθμό ξεριζωμένων»

dikastirio-larisa

Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 12 χρόνια κάθειρξης - Ο 46χρονος κατηγορήθηκε ότι επί σειρά ετών βίαζε τη σύζυγό του την οποία - όπως και την κόρη τους - χτυπούσε με πιρούνια, βέργες και ό,τι άλλο έβρισκε μπροστά του

poe_ota_09

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αντιδρούν «στην απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην εκχώρηση των υπηρεσιών Καθαριότητας, Ηλεκτροφωτισμού και Πρασίνου σε εργολάβους και ιδιωτικά συμφέροντα»