Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες από τις Σέρρες, οι οποίοι έκλεισαν τη διασταύρωση Σιδηροκάστρου.
Στις 18.00 το απόγευμα της Δευτέρας οι αγρότες με πέντε τρακτέρ έκλεισαν και τα δύο ρεύματα, ενώ επιχείρησαν να «σπάσουν» το μπλόκο της αστυνομίας. Στο σημείο υπήρχε κλούβα και περιπολικό, προκειμένου να εμποδίσουν τους αγρότες να φτάσουν στον Προμαχώνα. Έτσι, δεν έλειψε η ένταση μεταξύ των δύο πλευρών.
Νωρίτερα, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τους εκπροσώπους των αγροτών από το μπλόκο της Νίκαιας με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Σταύρο Αραχωβίτη. Οπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο υπουργός τους είπε ότι τρεις υπουργοί με τους οποίους θέλουν συνάντηση για να συζητήσουν τα αιτήματά τους είναι θετικοί και εκτίμησε ότι μέχρι το βράδυ θα υπάρξει το «ναι» και από τον τέταρτο υπουργό.
Υποστήριξε, δε, ότι μέχρι το βράδυ θα κλείσει το ραντεβού.
Οι αγρότες των Σερρών εδώ και ημέρες έχουν παρατάξει τα περίπου 55 τρακτέρ τους έξω από τον Λευκώνα στον κόμβο Σιδηροκάστρου.
Το πρωί προχώρησαν σε αποκλεισμό της Εφορίας Σερρών ενώ νωρίτερα είχαν πραγματοποιήσει πορεία με τα τρακτέρ τους από τη διασταύρωση Σιδηροκάστρου.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.