Τα Σκόπια μπαίνουν στο ΝΑΤΟ, αλλά η πληγή για την Ελλάδα μένει ανοιχτή, είπε ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομοςσχολιάζοντας την ολοκλήρωση της διαδικασίας από την Ελληνική Βουλή.
«Το θέμα κλείνει σε επίπεδο πολιτικό – διεθνές, αλλά θα μένει ως ερώτημα, τι μένει πίσω από αυτά που εννοούνται και έχουν να κάνουν με την γλώσσα και την εθνότητα», ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
«Οι Σκοπιανοίκερδίσανε», είπε και σημείωσε ότι «αμέσως εμφανίστηκαν κάποιες ομάδες στην Ελλάδα που λένε ότι υπερασπίζονται κάποιες Μακεδονικές μειονότητες». Ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, έφερε και το παράδειγμα της «Μακεδονικής Εκκλησίας».
«Όλοι είχαμε τις ενστάσεις μας και για το όνομα, αλλά κυρίως για το τι συνεπάγεται με την γλώσσα και την εθνότητα», είπε σχολιάζοντας ότι, «σιγά - σιγά καλλιεργείται ένα κλίμα μια κατάσταση όπου πάνε να επιβληθούν κάποια πράγματα».
Ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, σχολιάζοντας, το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στην Τουρκία, είπε ότι «θεωρώ ότι το μόνο θετικό αυτής της επίσκεψης είναι ότι αναγνωρίστηκε ακόμα μια φορά η διεθνής θέση του Πατριαρχείου, αλλά και ότι το θέμα της επαναλειτουργίας της σχολής της Χάλκης, είναι ένα θέμα που αφορά την παγκόσμια κοινότητα».
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.
Στην INTRACOM DEFENSE – IDE, όπου η τεχνολογία συναντά την εξέλιξη και η καριέρα αποκτά ουσιαστικό προσανατολισμό, ανοίγει ο δρόμος για νέες συνεργασίες και καλείσαι να γίνεις μέρος μιας δυναμικής πορείας που χτίζει το αύριο.