Αλλοδαποί κάνουν γάμους με ετοιμόγεννες Ρομά για να πάρουν άδεια παραμονής στην Ελλάδα

gamos_dakt

Ολόκληρη επιχείρηση φαίνεται ότι έχουν στήσει κυκλώματα για να διασφαλίσουν σε αλλοδαπούς άδεια παραμονής – Προκαταρκτική από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου 

Γάμους μεταξύ αλλοδαπών και ετοιμόγεννων γυναικών Ρομά φέρεται ότι έχουν στήσει κυκλώματα. Στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι να πάρουν οι αλλοδαποί άδεια παραμονής ή να παρατείνουν την ήδη υπάρχουσα.

Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου έχει ζητήσει από τις κατά τόπους Εισαγγελίες της χώρας τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, για να διερευνηθεί ποιοι και εάν μετέχουν στο κύκλωμα.

Σύμφωνα με το e-thessalia.gr, η Εισαγγελία Βόλου παρήγγειλε προκαταρκτική εξέταση, που έχει ανατεθεί ήδη σε πταισματοδίκη. Στόχος είναι να διερευνηθεί εάν έχουν τελεστεί τα κατά περίπτωση αδικήματα, της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, της δωροδοκίας και της ψευδούς βεβαίωσης και νόθευσης.

Η δράση των κυκλωμάτων ξεκινά το 2014

Η υπόθεση φέρεται να άρχισε το 2014. Οι αλλοδαποί που αναζητούν ετοιμόγεννες Ρομά, να παντρευτούν, φέρεται να είναι κυρίως από το Μπαγκλαντές και το Πακιστάν. Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.

Τα κυκλώματα φέρονται ότι εντόπιζαν ετοιμόγεννες γυναίκες και τις έπειθαν έναντι ταρίφας 1.000 ευρώ να μετέχουν στην απάτη, ενώ οι μετέχοντες στο κύκλωμα φυσικά κέρδιζαν περισσότερα χρήματα.

Τα κυκλώματα φέρεται να προσκόμιζαν συμβολαιογραφικές πράξεις εκούσιας αναγνώρισης τέκνου, τις οποίες είχαν συντάξει συμβολαιογράφοι, επιχειρώντας να πετύχουν την αναγνώριση των ανήλικων τέκνων τους, από τους αλλοδαπούς, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα.

Στόχος ήταν μέσω της αναγνώρισης οι αλλοδαποί να αποκτήσουν το δικαίωμα αίτησης άδειας διαμονής ως γονείς ανηλίκων ημεδαπών ή να παραταθεί τυχόν άδεια διαμονής που είχαν.

Για τον σκοπό αυτό χρησιμοποιούνταν ληξιαρχικές πράξεις γέννησης και πράξεις εκούσιας αναγνώρισης τέκνων.

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στον βουλγαρικό Τύπο

Οι γαμήλιες επιχειρήσεις αναπτύχθηκαν από το 2014 και εντεύθεν, λόγω των προβλημάτων πολλών μεταναστών και προσφύγων να φύγουν από την Ελλάδα.
Μάλιστα, όλο και περισσότερα δημοσιεύματα από τη Βουλγαρία αναφέρουν ότι γυναίκες Ρομά στην Ελλάδα τελούν εικονικούς γάμους με πρόσφυγες, για να τους διασφαλίσουν την ανεμπόδιστη πρόσβαση στη Δυτική Ευρώπη. Σε αυτό μάλιστα φέρονται να συνεργάζονται Έλληνες ιερείς και δήμαρχοι.

Όπως ανέφερε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΡΟΥΝΤ», «μετά από τον γάμο που τελείται στην Ελλάδα, τα ζευγάρια αναχωρούν για τη Γερμανία ή την Αυστρία. Ο γάμος κοστίζει 5.000 δολάρια ή 5.000 ευρώ, από τα οποία η νύφη λαμβάνει 1.500 ευρώ περίπου. Το υπόλοιπο ποσό είναι για έξοδα – μεταφράσεις και επικυρώσεις δικαιολογητικών, αμοιβές δικηγόρων και δωροδοκίες Ελλήνων ιερέων και δημάρχων. Τα δικαιολογητικά για τον γάμο ετοιμάζουν Βούλγαροι και ξένοι δικηγόροι, ενώ Έλληνες ιερείς και δήμαρχοι τα υπογράφουν και τα σφραγίζουν.
Ο ρόλος των Ρομά είναι να προμηθεύουν γυναίκες από τη Βουλγαρία, από μικρές πόλεις με περίπου 4.000 κατοίκους, όπως Ουγκαρτσίν και Λούκοβιτ, όπου οι άνθρωποι γνωρίζονται. Με αυτό τον τρόπο ήδη έχουν «παντρευτεί» 40 – 50 γυναίκες Ρομά. Οι σύζυγοί τους είναι κυρίως Σύριοι και Ιρακινοί.

ΣΧΟΛΙΑ (69)

George

αυτό που με θλίβει περισσότερο ειναι οτι αυτα τα σκουπίδια που λέγονται Ρομά, θεωρούνται Έλληνες. αντι να τους στείλουμε πισω στην Ινδία με συνοπτικές διαδικασίες, εμεις τους κραταμε εδω για να ζηταμε τις ψηφους τους σε καθε εκλογες ταζοντας τους ολο και πιο πολλα επιδοματα.

Νεοδημοκράτης

Και εγώ παντρεύτηκα γύφτισσα γιατί δε βρήκα κάτι καλύτερο στη ζωή μου. Δεν είμαι δα και ο μοναδικός. Δεν μετράμε πλέον κουκιά για τον Κούλη αλλά τσαντίρια ολόκληρα!!!

no need

Ναι γιατί χρειάζονται άδεια παραμονής για να παραμείνουν στην Ελλάδα... χα χα χα χα χα χα χα χα σε καλό μας

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΦΥΛΗ

ιουα ραιτ ! χαχαχα χαχαχα χαχαχα

αφγανός επενδυτής ...

εγώ παντρεύτηκα γύφτισσα γιατί , 1) εχει κουλτούρα - διαβάζει συνέχεια βιβλία κλπ - βρωμόλογα χριστοπαναγίες κλπ ποτέ δέν λέει (μόνο οταν κοιμάται δεν βρίζει) , 2) εχει χρυσά δόντια , 3) ειναι πεντακάθαρη ...μπάνιο κάνει κάθε χριστουγεννα κ πάσχα , 4 νοικοκυρά ...ποτέ δέν πλένει τα κατσαρόλια πού μαγειρεύει ,τα πιάτα ,μαχαιροπίρουνα ,ποτήρια κλπ (ειναι και οικονόμα -αφού δεν σπαταλάει νερό για το πλυσιμό τους ) 5)το σημαντικότερο ,βρήκα ετοιμο παιδί ουτε κουράστηκα ουτε τίποτα γιά μένα τον αφγανό ειναι η ...τέλεια γυναίκα

Αννα

Αγαπητέ φίλε που απάντησες στο σχόλιο μου απλά προς ενημέρωση, το μόνο που γνώριζα ήταν οτι ο παππούς μου απο την πλευρά του πατέρα μου ήταν Βρετανός. Η φράση σοκαριστικά αποτελέσματα που χρησιμοποίησα, αναφερόταν στο μικρό ποσοστό Ελληνικότητας που είχαμε και οι τρεις κάτω του 50% . Πάντως και οι δύο εταιρείες εντόπισαν σωστά στη μία κοπέλα ένα ποσοστό περίπου 10% Εβραία πράγμα που ήταν σωστό μιας και είχε έναν Εβραίο θείο που χάθηκε στο 2 Παγκόσμιο Πόλεμο και ένα ποσοστό 12% από Ιταλία στην άλλη κοπέλα που επίσης ήταν σωστό γιατί είχε συγγενή από αυτή τη χώρα.

Μιχαλης .κ

ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΥΡΙΖΑ .

Έτσι εξηγούνται

Τα ποσοστά του Σύριζα και των Συριζοκέφαλων

Αννα

Αυτό το κόλπο είναι παλιό και δεν γίνεται μόνο στην Ελλάδα. Το πρόβλημα με αυτή την ιστορία δεν είναι ότι αλλοιώνεται το Ελληνικό DNA όπως λένε μερικοί αν παραμείνουν στην Ελλάδα αυτοί οι λαθροματανάστες, αλλά ότι μπαίνουν στην Ευρώπη χωρίς κανένα έλεγχο εγκληματικά και τρομοκρατικά στοιχεία για να τα πιάσουν κάποιοι τύποι. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχουμε διεθνώς τη φήμη των λαμόγιων. Οσον αφορά για τη καθαρότητα της φυλής, απλά κάντε τεστ DNA και θα βρεθείτε προ μεγάλων εκπλήξεων. Εχω προσωπική πείρα σε αυτό το θέμα γιατί με δύο φίλες μου πριν δύο χρόνια κάναμε το τεστ στις εταιρίες Ancestry DNA και Μy Heritage DNA. Τα αποτελέσματα ήταν σοκαριστικά για όλες μας, γιατί το υψηλότερο ποσοστό Ελληνικότητας που βρέθηκε ήταν 46% σε μία απο τις φίλες μου και τα υπόλοιπα ποσοστά από άλλες χώρες-περιοχές. Εγώ είχα 32% Greek, 26% Irish/ Celtic και τα υπόλοιπα ποσοστά από Ιβηρική χερσόνησο , Ιταλία κ.λ.π . Οπότε είναι αστείο να λέμε για καθαρό DNA μετά από δύο χιλιετηρίδες προσμίξεων. Αυτό που πρέπει να προφυλαχτεί, είναι το σημερινό Ελληνικό κράτος από τη εισροή κακοποιών στοιχείων εξαιτίας της στρεβλής έννοιας των ανοιχτών συνόρων που έχει ο Συριζα και όλα τα άλλα ακροαριστερά κόμματα.

Το προιόν απευθύνεται σε άλλους

Αγαπητή Άννα. Όπως μας λέγανε και οι φυσικοί, όταν βγάλουμε ένα αποτέλεσμα πάντα ελέγχουμε: έχει αυτό το αποτέλεσμα νόημα? Δηλαδή το να κατάγεσαι από μια οικογένεια που έχει ζήσει επί αιώνες στην Ελλάδα και να βγαίνεις 32% Ελληνίδα 26% Ιρλανδή 76% Βορειοκορεάτισα, σημαίνει απλά ότι το τεστ βγάζει αποτελέσματα χαρτομαντείας-ταρό. Το να περιελάμβανε γειτονικούς λαούς (Βουλγαρία, Τουρκία κλπ) τουλάχιστον θα ήταν πιο λογικό, αλλά λιγότερο... sexy? Για να μην νομίζεις ότι υπερβάλλω, είναι γνωστό ότι φθηνά γενετικά τεστ που γίνονται σε διδύμους (ίδιο DNA) βγάζουν διαφορετικά αποτελέσματα, σαν να ρίχνεις το ζάρι. Ο λόγος είναι ότι η ανάλυση DNA είναι ακόμη πολύ ακριβή, γι' αυτό χρησιμοποιούνται φθηνά και απολύτως αναξιόπιστα τρυκ. Η μόνη περίπτωση να είσαι 26% Ιρλανδή είναι ο παππούς ή η γιαγιά σου να είναι Ιρλανδοί, αλλά αυτό θα το ήξερες. Σε παρακαλώ μην βγάζεις πολιτικά συμπεράσματα από εμπορικά τεχνάσματα, που απευθύνονται σε Αμερικανούς και λοιπούς που δεν θα εκπλαγούν ό,τι και να τους πεις (σαφώς προιόν επιμειξίας και αυτό κανείς δεν το αμφισβητεί). Σε παραπέμπω και σε συνέντευξη γενετιστή στο protothema, ο οποίος ισχυρίζεται ακριβώς τα αντίθετα από όσα σου είπαν.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΦΥΛΗ

Καμια φορα στην ιστορια οι ελλαδιτες ενδιαφερονταν για την καθαροτητα του dna τους πλην ημων ΜΑΚΕΔΝΩΝ. Οι ελλαδιτες ηταν παντα ανοιχτμυαλοι και φτιαχναν μεικτους γαμους. Οπως αυτοι μεταξυ μη ελληνων θρακιωτων με ελληνων σπαρτιατων και ελληνων αθηναιων η και με αλλους αλλοδαπους οπου αποικουσαν. η νοιαστηκε η ωραια ελενη που πηγε ας το πουμε -ετσι-με σημερινους ορους με εναν τουρκαλα ? Η νοιαστηκαν οι πελοποννησιοι επειτα που σμιξαν με τους σλαβους που ντραπηκαν ακομα μεχρι και οι αλβανοι οταν κατεβηκαν κατω στην πελοποννησο που μιλαγαν ολοι πλεον σλαβικα ? Η νοιαστηκε ο ΜεγαΑλεξης που ειχε μαλιστα δυο περσιδες μια νομιμη και μια παρανομη συζηγο που απο τη καθε μια εχει και ενα παιδι ? Η Νοιαστηκαν οι 10.000 στρατιωτες του που παντρευτηκαν την ιδια μερα με εκεινον με περσιδες? _____Αυτοι αραγε μειναν εκει οι επεστρεψαν με τις περσιδες πισω ? ...Και ποσοι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ σημερα εχουν βλαχες, σαρακατσανες, αρβανιτσσες, ποντιες, μικρασιατισσες, ελλαδιτισσες εεεεεεεεεε, εεεεεεε, εεεεεεεεε, καλανασαι #ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ ΚΑΙ Καμια φορα στην ιστορια οι ελλαδιτες ενδιαφερονταν για την καθαροτητα του dna τους πλην ημων ΜΑΚΕΔΝΩΝ. Οι ελλαδιτες ηταν παντα ανοιχτμυαλοι και φτιαχναν μεικτους γαμους. Οπως αυτοι μεταξυ μη ελληνων θρακιωτων με ελληνων σπαρτιατων και ελληνων αθηναιων η και με αλλους αλλοδαπους οπου αποικουσαν. η νοιαστηκε η ωραια ελενη που πηγε ας το πουμε -ετσι-με σημερινους ορους με εναν τουρκαλα ? Η νοιαστηκαν οι πελοποννησιοι επειτα που σμιξαν με τους σλαβους που ντραπηκαν ακομα μεχρι και οι αλβανοι οταν κατεβηκαν κατω στην πελοποννησο που μιλαγαν ολοι πλεον σλαβικα ? Η νοιαστηκε ο ΜεγαΑλεξης που ειχε μαλιστα δυο περσιδες μια νομιμη και μια παρανομη συζηγο που απο τη καθε μια εχει και ενα παιδι ? Η Νοιαστηκαν οι 10.000 στρατιωτες του που παντρευτηκαν την ιδια μερα με εκεινον με περσιδες? _____Αυτοι αραγε μειναν εκει οι επεστρεψαν με τις περσιδες πισω ? ...Και ποσοι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ σημερα εχουν βλαχες, σαρακατσανες, αρβανιτσσες, ποντιες, μικρασιατισσες, ελλαδιτισσες εεεεεεεεεε, εεεεεεε, εεεεεεεεε, καλανασαι #ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΕΤΤΑΙΟΥΣΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΕΤΤΑΙΟΥΣ

.

Μην κοιτάς μόνο τις γεννήσεις, αλλά να κοιτάς και τους θανάτους. Καθημερινά σφάζονται σε όλες τις Μουσουλμανικές χώρες. Και ο μέσος όρος προσδόκιμου ζωής είναι αισθητά χαμηλότερος από αυτόν τον Δυτικών χωρών...

.

Έχουμε τους λαθρομετανάστες έχουμε και τους γύφτους...έχουμε και τους συμβολαιογράφους!

Puffin

Είναι νέα ειδικότητα της νομικής. Συμβολαιογράφος ή δικηγόρος γυφτοπρόξενος. Οι παπάδες και οι δήμαρχοι που ασχολούνται με το άθλημα, δεν προχώρησαν ακόμη σε κατοχύρωση, με σοβαρό κίνδυνο να τους κλέψουν την πατέντα.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης