Μπλόκο των αγροτών στον Λευκώνα προκάλεσε... ο Παπαδημούλης!

Μπλόκο των αγροτών στον Λευκώνα προκάλεσε... ο Παπαδημούλης!

Ο αποκλεισμός στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Σερρών είναι επ' αόριστον και έγινε αμέσως μετά την άκαρπη συνάντηση που είχαν με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ 

trakter
Τα τρακτέρ τους κάθετα στο οδόστρωμα της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Σερρων στο ύψος της διασταύρωσης Σιδηροκάστρου οδήγησαν οι αγρότες των Σερρών, οι οποίοι από την αρχή της εβδομάδας βρίσκονται σε κινητοποιήσεις.

Ο αποκλεισμός είναι επ' αόριστον και έγινε αμέσως μετά την άκαρπη συνάντηση που είχαν με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλη που πραγματοποιεί περιοδεία στο νόμο.

Μάλιστα οι αγρότες δήλωσαν εξοργισμένοι από όσα άκουσαν από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και εμφανίζονται αποφασισμένοι παράλληλα με τον αποκλεισμό να οδηγήσουν τα τρακτέρ τους στο σημείο που ο ευρωβουλευτής πραγματοποιεί πολιτική ομιλία στις 19:30 στην πόλη των Σερρών.

Να σημειωθεί, ότι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στις Σέρρες, αναμένεται να πραγματοποίησουν σήμερα το βράδυ φορείς και οργανώσεις της Μακεδονίας που αντιτίθενται στη Συμφωνία των Πρεσπών. 

Κλείσιμο
Η εκδήλωση του κ. Παπαδημούλη έχει προγραμματιστεί για τις 19.30 σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης των σερρών με θέμα «Σύγκλιση Προοδευτικού Πόλου –Νέα Προοδευτική Διακυβέρνηση».

Με πληροφορίες από: seleo.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης