Από τη Σχολή Πυροβολικού και το Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων ξεκίνησε τις περιοδείες του σε μονάδες του Στρατού Ξηράς ο νέος αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς.
Συγκεκριμένα, ο νέος αρχηγός ΓΕΣ επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Πυροβολικού και τη Διεύθυνση Ειδικών Δυνάμεων στο Γενικό Επιτελείο Στρατού και στη συνέχεια επισκέφθηκε τη Σχολή Πυροβολικού και το Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων.
Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΣ, μιλώντας προς το προσωπικό ο νέος αρχηγός έθεσε τη συνεχή και επιχειρησιακή εκπαίδευση ως πρώτη προτεραιότητα του Στρατού Ξηράς προκειμένου «όλοι να γίνουν άριστοι μαχητές στο αντικείμενο τους», προέτρεψε σε αποφυγή παράλληλων δράσεων κατά τη διάρκειά της εκπαίδευσης, ενώ ζήτησε δικαιοσύνη προς όλους ανεξάρτητα εάν κάποιους πιθανώς να μην τους ικανοποιεί.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.