Νέα αδιαθεσία για τον αρχηγό ΓΕΣ Γεώργιο Καμπά

Νέα αδιαθεσία για τον αρχηγό ΓΕΣ Γεώργιο Καμπά

Αποχώρησε από την τελετή παράδοσης-παραλαβής του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, υποβασταζόμενος

kabas_ges_arthro
Αδιαθεσία αισθάνθηκε σήμερα το πρωί και αποχώρησε από την τελετή παράδοσης-παραλαβής του νέου Αρχηγού ΓΕΕΘΑ από την Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, ο νέος Αρχηγός ΓΕΣ, Γεώργιος Καμπάς.

Ο νέος Αρχηγός ΓΕΣ, υποβασταζόμενος μεταφέρθηκε, σε κοντινό κτίριο. Λίγο αργότερα και αφού είχε ολοκληρωθεί η τελετή, ο Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, επέστρεψε στον χώρο σε εμφανώς καλύτερη κατάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή ο νέος Αρχηγός ΓΕΣ, μετά την ανακοίνωση των αποφάσεων του ΚΥΣΕΑ, είχε νιώσει έντονες ενοχλήσεις στο στήθος που τον οδήγησαν στο νοσοκομείο. Από την εξέταση, σύμφωνα με πληροφορίες δεν διαπιστώθηκαν παθολογικά ευρήματα ωστόσο ο αρχηγός ΓΕΣ, παρέμεινε βάσει του ιατρικού πρωτοκόλλου σε ακινησία.

Το ιατρικό ανακοινωθέν του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης:

Ιατρικό ανακοινωθέν σχετικά με τη νοσηλεία του Αρχηγού ΓΕΣ, στρατηγού Γιώργου Καμπά, εξέδωσε η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου (Π.Γ.Ν.Ε.), στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με την εν λόγω ανακοίνωση, ο αρχηγός ΓΕΣ προσήλθε στο Π.Γ.Ν.Ε. ξημερώματα Σαββάτου (1.00 π.μ.), λόγω καρδιακών ενοχλήσεων. «Διενεργήθηκαν οι απαραίτητες εξετάσεις και η ενδεδειγμένη αγωγή από τους γιατρούς της Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής. Η κατάσταση της υγείας του ασθενούς δεν εμπνέει καμία ανησυχία και αναμένεται να λάβει εξιτήριο σύντομα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος, Δημήτρης Αδαμίδης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης