Εγκρίθηκε η υπογειοποίηση στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Εγκρίθηκε η υπογειοποίηση στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Πέρασε από την Περιφέρεια Αττικής η μελέτη και ο προϋπολογισμός - Αναμένεται η προκήρυξη του διαγωνισμού του έργου

AEKgipedo
Μετά από μεγάλη καθυστέρηση και τρεις συνεχόμενες αναβολές από πλευράς επιτροπών της Περιφέρειας Αττικής, η αρμόδια οικονομική επιτροπή συνεδρίασε την Τρίτη και ενέκρινε τόσο την μελέτη όσο και τον προϋπολογισμό του έργου της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια και πλέον είναι θέμα χρόνου η προκήρυξη του διαγωνισμού.

Αναλυτικά η απόφαση για την ΑΕΚ από την αρμόδια οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής:

«Έγκριση 1) του σχεδίου Διακήρυξης της ανοικτής διαδικασίας μέσω Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ) και των τευχών δημοπράτησης, 2) της διενέργειας διαγωνισμού του Διαγωνισμού μέσω του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ, 3) της δημοσίευσης της διακήρυξης στο ΚΗΜΔΗΣ, 4) του σχεδίου Περίληψης Διακήρυξης για δημοσίευση στον ελληνικό τύπο και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής για το έργο «Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και συνοδά Έργα στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας», συνολικού προϋπολογισμού 14.274,193,55 € (πλέον ΦΠΑ 24%). (Δ/νση Τεχνικών έργων Κεντρικού Τομέα) 8. Εισήγηση παράτασης συνολικής και τμηματικών».

Προσεχώς αναμένεται και η επίσημη απόφαση για τον διαγωνισμό ώστε να... τρέξουν οι σχετικές διαδικασίες. Αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή η διαδικασία, καθώς ορίστηκε την Παρασκευή νέα συνεδρίαση για να εγκριθεί η δημοσίευση του διαγωνισμού και να προχωρήσει η ανάθεση του έργου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης