Γήπεδο ΑΕΚ: Μέγας χορηγός της Αγιάς Σοφιάς ο Γιάννης Σαραντίτης

Γήπεδο ΑΕΚ: Μέγας χορηγός της Αγιάς Σοφιάς ο Γιάννης Σαραντίτης

Ο δικηγόρος και εφοπλιστής πρόσφερε το ποσό των 500.000 ευρώ

aek_sara
Ο γνωστός Ενωσίτης, δικηγόρος και εφοπλιστής, Γιάννης Σαραντίτης προέβη στη μεγάλη δωρεά 500.000 ευρώ στη Δικέφαλος ΑΕ υπέρ της κατασκευής του γηπέδου γράφοντας με χρυσά γράμματα το όνομά του στη σχετική χρυσή λίστα που θα δημιουργηθεί με όλους όσοι συνδράμουν στο μεγάλο έργο υλοποιώντας την εξαγγελία και το μότο από την πρώτη μέρα της παρουσίασης «το μεγάλο μας όνειρο στα δικά μας χέρια» και φυσικά ότι το γήπεδο δεν είναι υπόθεση ενός.

Ο ίδιος δεν επιθυμούσε να δημοσιοποιηθεί η δωρεά του, που έχει προκαλέσει τεράστια συγκίνηση και ικανοποίηση, αλλά όπως ήταν λογικό δεν θα ήταν δυνατόν να μείνει κρυφή μια τέτοια σημαντική κίνηση που αναμένεται να βρει και πολλούς ακόμα μιμητές.

Με τη γενναιόδωρη προσφορά του και την έμπρακτη υποστήριξή του στο όνειρο των φιλάθλων της ομάδας μας, ο Γιάννης Σαραντίτης, επιφανής ΑΕΚτζής, αποδεικνύει ότι η υπόθεση του γηπέδου αφορά, εκτός από τον απλό κόσμο που έχει ήδη συνεισφέρει μέσω της αγοράς εισιτηρίων διαρκείας και έχει γίνει μέτοχος στη Δικέφαλος, όλους τους ισχυρούς οικονομικά φίλους της ομάδας που θα δημιουργήσουν αυτή την χρυσή ομάδα των δωρητών με τα ονόματά τους να φιλοξενούνται στην τιμητική πλάκα που θα αναρτηθεί σε ειδική θέση στο νέο γήπεδο.

Ποιος είναι ο Γιάννης Σαραντίτης

Ο Γιάννης Σαραντίτης είναι δικηγόρος Πειραιά και επικεφαλής του δικηγορικού γραφείου Σαραντίτη. Το 2004 ίδρυσε την W MARINE Inc., εταιρεία που σήμερα διαχειρίζεται 9 πλοία μεταφοράς ξηρού φορτίου, ενώ το 2005 ίδρυσε την W REAL ESTATE, εταιρεία εκμετάλλευσης και διαχείρισης ακινήτων σε όλη την Ελλάδα. Πριν από λίγες ημέρες σε μια λαμπρή τελετή ο πρέσβης του Βασιλείου της Νορβηγίας στην Ελλάδα κ. Jørn Eugene Gjelstad παρασημοφόρησε τον κ. Σαραντίτη για την πολύτιμη και μακροχρόνια υποστήριξή του ως επίτιμος πρόξενος της Νορβηγίας στον Πειραιά

Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης