Κύπρος: Με Τσίπρα, Μακρόν και Κόντε η Σύνοδος των «7» του ευρωπαϊκού Νότου

Κύπρος: Με Τσίπρα, Μακρόν και Κόντε η Σύνοδος των «7» του ευρωπαϊκού Νότου

Αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας σε Λευκωσία και Λάρνακα - Παρόντες και οι πρωθυπουργοί Μάλτας και Πορτογαλίας, καθώς  και ο Ισπανός υπουργός Εξωτερικών

4260582__1_
Φρούριο θα είναι αύριο η Κύπρος λόγω της Συνόδου των χωρών του Νότου της Ευρωπαϊκής Ένωσης – MED7 και της παρουσίας στην Κύπρο, αρχηγών και ανωτάτων αξιωματούχων ευρωπαϊκών κρατών.

Για το λόγο αυτό, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, αύριο θα υπάρξουν κατά διαστήματα  αποκλεισμοί δρόμων τόσο στην επαρχία Λάρνακας όσο και στην επαρχία Λευκωσίας. Πρόκειται για την 5η Σύνοδο των επτά νοτίων χωρών της ΕΕ, στην οποία θα συμμετάσχουν Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα, Πορτογαλία, Μάλτα και Κύπρος.

Συγκεκριμένα για την σύνοδο θα βρεθούν στην Κύπρο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο Πρόεδρος της Γαλλίας Emmanuel Macron, ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Giuseppe Conte, ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας António Costa, ο πρωθυπουργός της Μάλτας Joseph Muscat και ο υπουργός εξωτερικών της Ισπανίας Josep Borrell Fontelles.

Στο περιθώριο της Συνόδου θα γίνουν κατ' ιδίαν συναντήσεις του Προέδρου της Κύπρου με τον Αλέξη Τσίπρα, τον Emmanuel Macron και τον Giuseppe Conte.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης