«Όσο φώναζα τόσο με έκαιγαν», κατέθεσε η 86χρονη που έπεσε θύμα των ληστών με το σίδερο

«Όσο φώναζα τόσο με έκαιγαν», κατέθεσε η 86χρονη που έπεσε θύμα των ληστών με το σίδερο

Η ηλικιωμένη γυναίκα περιέγραψε στο δικαστήριο τις στιγμές φρίκης που έζησε στα χέρια των ληστών με το ηλεκτρικό σίδερο τον Οκτώβριο του 2017 - Επτά Γεωργιανοί στο εδώλιο

86xroni
«Φώναζα και όσο φώναζα, εκείνος έμπηγε πιο πολύ στο σίδερο στο χέρι μου.. Με κάψανε στο πόδι, και στο χέρι και στο στήθος, τα σημάδια είναι ακόμη στο σώμα μου.... Από τότε δεν κοιμάμαι καθόλου, φοβάμαι ότι κάποιος είναι μέσα στο σπίτι».

Με αυτά τα λόγια περιέγραψε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων τη φρίκη που έζησε η 86χρονη, Δέσποινα Σκουρή όταν τον Οκτώβριο του 2017, τρεις άνδρες εισέβαλαν στο σπίτι της στην Κυψέλη και άρχισαν να την καίνε με το ηλεκτρικό σίδερο, ώστε να τους αποκαλύψει που κρύβει τις οικονομίες της.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθονται επτά Γεωργιανοί, εκ των οποίων οι τρεις φέρονται ως οι δράστες της ληστείας σε βάρος της. Όλοι τους αρνούνται την κατηγορία και υποστηρίζουν πως δεν έχουν σχέση με το περιστατικό.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της, η ηλικιωμένη γυναίκα, ανάφερε ότι οι ληστές που είπαν εισβάλλει στο σπίτι της ήταν αλλοδαποί, ωστόσο δεν κατάφερε να αναγνωρίσει κάποιον από τους κατηγορουμένους.

Σοκαρισμένη η γυναίκα ανέφερε ακόμη στο δικαστήριο πως όσο προέβαλλε αντίσταση στους δράστες τόσο εκείνοι γίνονται όλο και πιο βίαιοι, μέχρι τη στιγμή που έθεσαν σε λειτουργία το ηλεκτρικό σίδερο και άρχισαν να την…καίνε.

«Του λέω, δεν έχεις μάνα;» είπε συγκλονισμένη στο δικαστήριο η 86χρονη, η οποία έχει σημάδια από τα εγκαύματα στο χέρι, το πόδι και το στήθος. «Τα σημάδια είναι ακόμη στο σώμα μου....Από τότε δεν κοιμάμαι καθόλου, φοβάμαι ότι κάποιος είναι μέσα στο σπίτι », είπε στην κατάθεσή της η μάρτυρας επισημαίνοντας ακόμη πως οι δράστες την χτύπησαν και με μπουνιές. Στη συνέχεια της έριξαν νερό στο πρόσωπο ώστε να μην χάσει τις αισθήσεις της και λίγο πριν αποχωρήσουν από το σπίτι της είπαν: «Σε δέκα λεπτά θα πεθάνεις».

Κλείσιμο
«Όσο φώναζα τόσο έμπηγαν πιο πολύ το σίδερο στο χέρι μου»
Η δίκη θα συνεχιστεί στις 7 Φεβρουαρίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης