Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας.
Οι διοργανωτές του χθεσινού συλλαλητηρίου κάλεσαν τον κόσμο να δώσουν το «παρών» στην πλατεία Συντάγματος στις 12:00 το μεσημέρι, προκειμένου «να εκδηλώσουν τη διαμαρτυρία τους για την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών από την Ελληνική Βουλή».
Γι αυτό το λόγο κλειστός παραμένει ο σταθμός του μετρό «Σύνταγμα».
Οι συρμοί διέρχονται κανονικά χωρίς όμως να πραγματοποιούν στάσεις, ενώ πριν λίγη ώρα έκλεισε και η λεωφόρος Αμαλίας.
«Μεγάλο μπράβο στο λαό, ο οποίος και χθες και σήμερα αγνοεί και τις καιρικές συνθήκες και τις προβοκάτσιες και περιφρουρεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτή τη συγκέντρωση», αναφέρει χαρακτηριστικά ένας διαδηλωτής.
«Αυτή η συμφωνία, πιστεύουμε ότι δεν μας αφαιρεί μόνο το όνομα, αφαιρεί και την ψυχή των Μακεδόνων και σήμερα όλη η Μακεδονία θρηνεί», αναφέρει ένας άλλος διαδηλωτής.
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.