Αγρίνιο: Σήμερα η κηδεία της 35χρονης Μαρίας που έχασε τη ζωή της στη λίμνη Στράτου
Η κηδεία της θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, στις 4 το απόγευμα
Σήμερα θα τελεστεί η κηδεία της άτυχης 35χρονης, Μαρίας Γιωτοπούλου, η οποία έχασε τη ζωή της με τραγικό τρόπο στα νερά της λίμνης Στράτου.
Η σορός της γυναίκας ανασύρθηκε το πρωί της Τετάρτης από το αυτοκίνητό της που βρέθηκε σε βάθος 18 περίπου μέτρων μέσα στη λίμνη από δύτες της 6ης ΕΜΑΚ.
Μακροσκοπικά, φαίνεται πως ο θάνατος επήλθε από πνιγμό και η σορός δεν φέρει ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Ωστόσο η αστυνομία εξακολουθεί να ερευνά κάθε ενδεχόμενο.
Είναι αξιοσημείωτο πως δίπλα από το σημείο από το οποίο έγινε η «βουτιά θανάτου», η 35χρονη διατηρούσε λιοστάσι, ενώ πολύ κοντά στο φράγμα, είχε ένα ακόμη ακίνητο που φέρεται να το είχε διαθέσει για την φιλοξενία αδέσποτων.
Μεγάλη θλίψη μαζί με ένα τεράστιο «γιατί» και για τους μαθητές της 35χρονης, που της είχαν ιδιαίτερη αδυναμία και διατηρούσαν εξαιρετικές σχέσεις μαζί της.
Η βιολόγος, συμμετείχε εθελοντικά στο Κοινωνικό Φροντιστήριο ενώ ήταν και δραστήρια φιλόζωος.
Κλείσιμο
Η κηδεία της θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, στις 4 το απόγευμα. Η σορός της θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 3:00.
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.