Στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά στις 13:30 το μεσημέρι της Κυριακής - Καταιγισμός σχολίων και συλλυπητηρίων μηνυμάτων στο Πρώτο Θέμα από απλό κόσμο που αγάπησε τον Θέμο
Αυτή την Κυριακή θα αποχαιρετήσουμε τον Θέμο μας...
Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί από τον Ιερό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά (Πολιτεία-Κοκκιναράς) στις 13:30 το μεσημέρι της Κυριακής 27 Ιανουαρίου.
Tο τελευταίο αντίο στον Θέμο Αναστασιάδη θα πουν η οικογένειά του, οι φίλοι και συγγενείς του, τα μέλη της οικογένειας της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ που καθοδηγούσε εμπνευσμένα επί 14 χρόνια αλλά και ο απλός κόσμος που τον αγάπησε και μαγεύτηκε από την πένα του. Είναι χαρακτηριστικό ότι καθημερινά φτάνουν στο Πρώτο Θέμα εκατοντάδες συλληπητήρια μηνύματα από απλό κόσμο που πορεύτηκε μαζί με τον Θέμο Αναστασιάδη όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από τα άρθρα του και την παρουσία του στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Παρακάτω παραθέτουμε ενδεικτικά μερικά μόνο από τα μηνύματα πολιτών για τον Θέμο:
Αντί στεφάνων, παράκληση της οικογένειας του Θέμου Αναστασιάδη είναι όσοι το επιθυμούν να ενισχύσουν το έργο του πνευματικού κέντρου στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στον Κότρωνα Λακωνίας (τράπεζα Πειραιώς υποκατάστημα Γυθείου, με αριθμό λογαριασμού: GR5601725320005532083171758).
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.