Πώς αποχαιρέτησε ο «Πρωταθλητής» τον Θέμο Αναστασιάδη

Πώς αποχαιρέτησε ο «Πρωταθλητής» τον Θέμο Αναστασιάδη

Ο Θέμος μας κάνει…πλάκα, αλλά τώρα δεν γελάμε!!!

themos_main01
Κύριε πρόεδρε,

Αχ ρε Θέμο, πως το κάνες αυτό;

Είναι μπαγάσα ένα από τα συνηθισμένα αστεία σου; Για πού το βαλες ρε φίλε;

Με τον Θέμο Αναστασιάδη, βρεθήκαμε πριν από 20 χρόνια και ΕΚΔΩΣΑΜΕ τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ!
protathlitis_exo01

Κλείσιμο
Με πολλή αγάπη, για τον Ολυμπιακό, ο τρελός αγαπημένος φίλος μου, Βρήκε γρήγορα τον ΔΙΚΟ ΤΟΥ χώρο, τον «ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ». Κατέθεσε αγάπη , λατρεία και πάθος για τον ΘΡΥΛΟ. Γάβρος από κούνια!

Κοφτερό μυαλό, έξοχος δημοσιογράφος, έβαλε την ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΦΡΑΓΙΔΑ σε αυτήν εδώ την εφημερίδα. Τον αγαπημένο του Πρωταθλητή. Ταξιδέψαμε μαζί στον κόσμο της δημοσιογραφείς για πάνω από 10 χρόνια. ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ όσο κανένας, ευφυής, δεν καταλάβαινε από απειλές, εξαιρετικός στο να πιάνει τα μηνύματα των καιρών.

Μια ζωή ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ, μια ζωή ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ.

Χαθήκαμε ρε Θέμο τελευταία, μας πήραν από κάτω οι δουλειές. Μα πάντα σε αγαπούσαμε εδώ. Στις 5 το απόγευμα, κόψαμε την πίτα, δεν ήσουν, μα δεν σε ξεχάσαμε, το κομμάτι σου σε περιμένει εδώ στο ψυγείο.

Δεν ξέρω τι να πω, τα χω χαμένα, ήταν τόσο ξαφνικό, τόσο βίαιο, αλλά….έλα τώρα πες πως δεν είναι αλήθεια. Πως δεν είσαι εσύ το ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑ για το σημερινό φύλλο.

Δεν στερεύουν τα δάκρυα για σένα φίλε, γιατί περάσαμε πολλά, μοιραστήκαμε πόνο και δάκρυ, αγωνίες και προβληματισμούς, πάντα όμως έβγαινες νικητής!

Δημοσιεύω Θέμο το κείμενο με το οποίο χαιρέτησες το πρώτο μας φύλλο. Προσωπικά σε ευχαριστώ για όλα, ήσουν τόσο προστατευτικός για την οικογένεια σου, και όχι μόνο, το ίδιο θα μαστέ όλοι μας! Καλό ταξίδι φίλε, σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΥ!

Σωτήρης Πουλόπουλος

ΥΓ1. Ακολουθεί το κείμενο του θέμου στο 1ο φύλλο του Πρωταθλητή

Νάτος-Νάτος ο Πρωταθλητής

Δεν είμαστε εκδότες και ούτε γουστάρουμε να γίνουμε!..

Όλη αυτή η υπόθεση με τον «ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ» ξεκίνησε από μια πλάκα με τον Σωτήρη και κατέληξε στο να πάθουν την πλάκα τους πολλοί. Μεταξύ των οποίων κι εμείς οι ίδιοι! Εγώ έγραφα τη «Μαύρη Τρύπα» κι έκανα τις «Τριπλές» στο ραδιόφωνο κι ο Πουλόπουλος είχε τη στήλη του, τον «κ. Πρόεδρο», με αποτέλεσμα ο ένας να την «σπάει» στον άλλο συστηματικά. Γιατί γράφαμε και λέγαμε σχεδόν τα ίδια αρκετές φορές τη βδομάδα. Οπότε σκεφτήκαμε, αντί να βγάζουμε τα μάτια μας δεν βάζουμε και μια εφημερίδα για όλους εμάς τους «άρρωστους» με τα αθλητικά (Βγάλτε εσείς τα εισαγωγικά μόλις δείτε ότι είμαστε άρρωστοι κανονικά). Κι έτσι λοιπόν... Να τος - να τος ο «ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ». Αυτή η αθλητική εφημερίδα είναι τελείως διαφορετική απ' όλες τις άλλες, έτσι κι αλλιώς, από την αρχή. Γιατί εμείς που την εκδίδουμε δεν είμαστε εκδότες και ούτε γουστάρουμε να γίνουμε. Δύο δημοσιογράφοι ήμασταν, έτσι είμαστε και δημοσιογράφοι θα παραμείνουμε.

Κι ο «ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ» θα 'ναι η πρώτη μετά από πολλές δεκαετίες εφημερίδα των δημοσιογράφων, που πάει να πει θα γράφεται απ' όλους τους συναδέλφους που μας εμπιστεύθηκαν και ήρθαν εδώ, παρά τον άγριο και βρόμικο πόλεμο που δέχτηκαν. Τόσο από παραδοσιακούς, όσο και από νεόκοπους εκδότες που 'ναι συνηθισμένοι να κάνουν τους «νονούς» και τους «προστάτες» με το αζημίωτο, στον αθλητικό ιδίως χώρο. Ε, αυτά που ξέρανε να τα ξεχάσουν, γιατί τίποτα απ' όλες τις αθλιότητες και τους εκβιασμούς που κάνουν εις Βάρος μας δεν μπόρεσε να σταματήσει τον «ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ». Κι από σήμερα θα 'χουν να κάνουν με μια εφημερίδα που γράφεται από τους καλύτερους επαγγελματίες του ελληνικού Τύπου, αλλα και από τους ίδιους τους φιλάθλους και αναγνώστες, χωρίς ενδιάμεσους, παράγοντες και «αφεντικά», παλιάς ή νέας φουρνιάς. Εμείς ψιλο-βολεμένοι είμαστε με τις δουλειές μας και δεν βγαίνουμε ούτε για να «κονομήσουμε» στην πλάτη του φιλάθλου, ούτε για να ανεβοκατεβάζουμε διοικήσεις, ούτε για να κάνουμε «μπίζνες» στον αθλητικό χώρο, όπως διάφοροι άλλοι. Ούτε νεόπλουτοι είμαστε αλλά ούτε «λιγούρια». Γι' αυτό κι ούτε έχουμε ούτε θέλουμε να πετάξουμε εκατοντάδες εκατομμύρια σε διαφήμιση.

Avτ΄αυτού προτιμήσαμε να κάτσουμε να φτιάξουμε την πιο πλήρη, όμορφη, ζωντανή και έγχρωμη αθλητική εφημερίδα της Ελλάδας που δεν εξαρτάται από κανένα παρά από εσάς. Και δεν θα σταματήσουμε εδώ. Αντί να ξοδεύουμε δισεκατομμύρια για να προβάλουμε την αφεντιά μας , θα δώσουμε ότι λεφτά μας περισσέψουν κι ότι μπορέσουμε να βγάλουμε απ'τον «ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ» (αμήν, γιατί έχουμε και γραμμάτια για την εφημερίδα) πίσω στον αθλητισμό και στον φίλαθλο. Αυτό θα γίνει με μια μεγάλη καμπάνια που αρχίζουμε, για να φέρουμε ξανά τον κόσμο στα γήπεδα. Στις επόμενες μέρες θα μάθετε όλες τις λεπτομέρειες γι' αυτή την πρωτοβουλία του «ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ» που θα χαλάσει κόσμο. Κυριολεκτικά.

Το τι μυαλά κουβαλάμε και τι πιστεύουμε το ξέρουν όλοι - και θα το δείξουμε και στην πράξη. Ένα μπορούμε να υποσχεθούμε: Εμείς ούτε για πλάκα δεν αλλάζουμε «φανέλα» γιατί δεν είμαστε το ξανα λέμε, ούτε «ρόμπες» ούτε επαγγελματίες εκδότες. Είμαστε άρρωστοι με τα αθλητικά, όπως κι εσείς. Έτσι, χωρίς κανένα κόμπλεξ, αλλα και μετριοφροσύνες της κακιάς ώρας σας ζητάμε να δοκιμάσετε την αθλητική εφημερίδα με τα περισσότερα θέματα, τα πιο ζωντανά ρεπορτάζ και τις πιο καυτές και «κουφές» στήλες απ΄ότι θα ' χουν όλες οι άλλες μαζί.
Άντε, και περαστικά!

Θέμος Αναστασιάδης
(Το άρθρο το ενέκρινε ο κ. Πουλόπουλος)

protathlitis_eso01
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης