Ο ρεπόρτερ του protothema.gr, Παναγιώτης Σαββίδης, είδε διασώστη να μεταφέρει μωράκι αναίσθητο από τα χημικά της αστυνομίας. Το μωρό μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Την ίδια στιγμή, οι διοργανωτές από τα μεγάφωνα ζητούσαν από τους γονείς να προσέχουν τα παιδιά τους.
Λίγη ώρα αργότερα με τηλεγράφημα στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων το ΕΚΑΒ και το νοσοκομείο Παίδων διέψευσαν τις πληροφορίες περί μεταφοράς βρέφους με αναπνευστικά προβλήματα από το συλλαλητήριο.
Σύμφωνα με την ρεπόρτερ του protothema.gr, στη Βασιλίσσης Σοφίας, Κατερίνα Φάκα, ο κόσμος άρχισε να αποχωρεί, λόγω της εκτεταμένης χρήσης χημικών από την αστυνομία.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.