Ύποπτος φάκελος και στην πρυτανεία του Πανεπιστημίου Κρήτης
Πυροσβέστες τοποθέτησαν σε ειδικό κουτί και σφράγισαν το φάκελο, ενώ αμέσως μετά εντός ειδικού κουβουκλίου έγινε και η απολύμανση του πυροσβέστη που τον έπιασε
Δεν έχουν τέλος οι αποστολές ύποπτων φακέλων σε πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας, καθώς ένας ακόμη έφτασε στη γραμματεία του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν άμεσα Πυροσβεστική Υπηρεσία, ΕΜΑΚ και Αστυνομία.
Ο φάκελος παρελήφθη από τις αρμόδιες υπηρεσίες και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε απολύμανση μπροστά από την πρυτανεία, το κτίριο και τους περιβάλλοντες χώρους, που είχαν εκκενωθεί και αποκλεισθεί, σύμφωνα με ενημέρωση του ΑΠΕ-ΜΠΕ από το συντονιστικό όργανο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου.
Τέσσερα οχήματα με δύναμη δώδεκα πυροσβεστών επιλήφθηκε του θέματος, εξειδικευμένοι πυροσβέστες τοποθέτησαν σε ειδικό κουτί και σφράγισαν το φάκελο, ενώ αμέσως μετά εντός ειδικού κουβουκλίου έγινε και η απολύμανση του πυροσβέστη που έπιασε τον ύποπτο φάκελο.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.