Στέλιος Παππάς: Στο μυαλό σας οι καθυστερήσεις με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ

Στέλιος Παππάς: Στο μυαλό σας οι καθυστερήσεις με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ

Τα προβλήματα στα δρομολόγια και τις ελλείψεις του ΟΑΣΘ, είχε αναγνώρισή ο ίδιος ο πρωθυπουργός κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Θεσσαλονίκη

stelios_pappas
Αντιδράσεις συνεχίζει να προκαλεί η δήλωση του προέδρου του ΟΑΣΘ, Στέλιου Παππά, ο οποίος απαντώντας σε δημοσιογράφο για τις καθυστερήσεις στα δρομολόγια των λεωφορείων στη Θεσσαλονίκη, είπε ότι «οι καθυστερήσεις είναι στο μυαλό σας».

Ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης ρωτήθηκε από δημοσιογράφο, για τις καθυστερήσεις στα δρομολόγια των λεωφορείων του ΟΑΣΘ. Ο πατέρας του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής ενοχλήθηκε από την ερώτηση και απάντησε στη δημοσιογράφο σε έντονο ύφος ότι «οι καθυστερήσεις είναι στο μυαλό σας».

Παππάς για καθυστερήσεις στον ΟΑΣΘ

Ωστόσο, η ταλαιπωρία στις μετακινήσεις των Θεσσαλονικέων είναι πραγματική. Τα προβλήματα στα δρομολόγια και τις ελλείψεις του ΟΑΣΘ, αναγνώρισε μάλιστα και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας κατά την πρόσφατη εκδήλωση στον σταθμό «Συντριβάνι» του μέτρο Θεσσαλονίκης.

«Ο κ. πρόεδρος του ΟΑΣΘ θα έπρεπε να είναι πιο μετρημένος στις δηλώσεις του όταν τίθεται ένα τέτοιο σοβαρό ζήτημα», τονίζει η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Κλείσιμο
Καλεί τον πρόεδρο του Οργανισμού να «πάει ένα πρωί στις στάσεις των λεωφορείων του ΟΑΣΘ, να δει από πρώτο χέρι την κατάσταση που βιώνουν οι εργαζόμενοι και ο λαός της πόλης για να πάνε στις δουλειές τους (ενδεικτικά ας πάει στις γραμμές 14, 21, 32, 52 κ.α.). Για τη διοίκηση του ΟΑΣΘ και για την κυβέρνηση, το γεγονός ότι ένας εργαζόμενος χρειάζεται πάνω από μία ώρα για να πάει στη δουλειά του και άλλη μία να γυρίζει δεν συνιστά καθυστέρηση αλλά "κανονικότητα"», αναφέρει στην ανακοίνωσή της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης