«Απόφαση σκάνδαλο», χαρακτηρίζουν τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης την χορήγηση νέας άδειας στον δολοφόνο της 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα, θυμίζοντας ότι μεταξύ των θυμάτων του ήταν και Τούρκοι διπλωμάτες. Σήμερα ο «Λουκάς» της 17Ν, θα βρεθεί εκτός φυλακής προκειμένου να περάσει στο σπίτι του την πρωτοχρονιά.
«6η φορά άδεια στον δολοφόνο των Τούρκων διπλωματών», γράφει στον τίτλο της η εφημερίδα Sabah.
«Σκανδαλώδης απόφαση στην Ελλάδα» είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ του CNN Turk, που αναφέρει: «ο Δημήτρης Κουφοντίνας, της τρομοκρατικής οργάνωσης 17ης Νοέμβρη, ο οποίος σκότωσε μεγάλο αριθμό ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων και Τούρκων διπλωματών παίρνει για άλλη μια φορά τετραήμερη άδεια από την φυλακή όπου κρατείται στην Ελλάδα».
Η ιστοσελίδα της Hurriyet γράφει ότι στην Ελλάδα το αρμόδιο συμβούλιο φυλακών για την έγκριση των αδειών σταθμίζει κατά πόσον ο κρατούμενος πληροί της προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος για τη συμπλήρωση των πραγματικών χρόνων έκτισης της ποινής και τη συμπεριφορά του στη φυλακή και όχι τα εγκλήματα που διέπραξε.
Κλείσιμο
Το δίκτυο NTV, γράφει στον τίτλο του άρθρου του, «νέα άδεια στον εκτελεστή της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη».
Στο ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα «Star», υπενθυμίζει ότι η μεταφορά του Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές του Βόλου έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Βρετανία, αλλά και την Τουρκία.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας