Ο Δημήτρης Κουφοντίνας βγαίνει ξανά από τη φυλακή για την Πρωτοχρονιά

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας βγαίνει ξανά από τη φυλακή για την Πρωτοχρονιά

Είναι η πέμπτη κατά σειρά άδεια για τον ισοβίτη της 17 Νοέμβρη - Η άδεια του Κουφοντίνα ξεκινά αύριο και θα διαρκέσει -μαζί με τις δύο επιπλέον ημέρες που  χορηγούνται εκ του νόμου ως «οδοιπορικά» - συνολικά έξι ημέρες

koufontinas_main
Την 5η  κατά σειρά άδειά του  παίρνει ο πολυισοβίτης της 17Ν Δημήτρης Κουφοντίνας και θα κάνει γιορτές και αλλαγή του χρόνου εκτός φυλακών.

 Η άδεια του ξεκινά αύριο και θα διαρκέσει -μαζί με τις δύο επιπλέον ημέρες που  χορηγούνται εκ του νόμου ως «οδοιπορικά» - συνολικά έξι μέρες.

Υπενθυμίζεται ότι από τον περασμένο Αύγουστο ο Δημήτρης  Κουφοντίνας κρατείται στις  φυλακές του Βόλου  από όπου  και θα λάβει τη νέα του άδεια.

 Όπως είναι γνωστό το αρμόδιο συμβούλιο των φυλακών σταθμίζει αν ο κάθε κρατούμενος, ανεξάρτητα από το αδίκημα και το ύψος της ποινής, πληροί τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος και αυτές αφορούν στη συμπλήρωση των πραγματικών χρόνων έκτισης της ποινής και ότι δεν έχει στο μητρώο του καμία πειθαρχική ποινή.

Ακόμη, οι αρμόδιοι  σταθμίζουν το γεγονός ότι ο κρατούμενος κάνει καλή χρήση της άδειάς του και επιστρέψει εγκαίρως στο σωφρονιστικό κατάστημα .
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης