Λαμία: Χειροπέδες σε 46χρονο που το «έπαιξε» αστυνομικός αλλά έπεσε σε... «συνάδελφο»

Λαμία: Χειροπέδες σε 46χρονο που το «έπαιξε» αστυνομικός αλλά έπεσε σε... «συνάδελφο»

 Ο 46χρονος οδηγούσε επικίνδυνα πίσω από το όχημα αστυνομικού - Οταν ο τελευταίος του υπέδειξε να ηρεμήσει, ο 46χρονος έκανε χρήση ηχητικής σειρήνας και έκανε νόημα στον άλλο οδηγό να σταματήσει για έλεγχο

asty54
Ενας 46χρονος αποφάσισε να το... παίξει αστυνομικός, αλλά η τύχη δεν τον βοήθησε, καθώς έπεσε πάνω σε «συνάδελφο» και κατέληξε στα κρατητήρια.

Το περιστατικό έγινε το απόγευμα της Τρίτης στη Λαμία.

Ο 46χρονος οδηγούσε επικίνδυνα πίσω από το όχημα αστυνομικού, θέλοντας να κάνει προσπέραση. Οταν ο τελευταίος του υπέδειξε να ηρεμήσει και να κινηθεί πιο σιγά, ο 46χρονος έκανε χρήση ηχητικής σειρήνας και έκανε νόημα στον άλλο οδηγό να σταματήσει δεξιά για έλεγχο!

Αυτό που δεν φανταζόταν ο 46χρονος ήταν πως είχε πέσει σε... κανονικό αστυνομικό.

Κλείσιμο
Στη θέα λοιπόν της αστυνομικής ταυτότητας του άλλου οδηγού, ο 46χρονος ξαναμπήκε στο όχημα του, όπου επέβαιναν επίσης άλλα τρία άτομα, ηλικιωμένα και προσπάθησε να εξαφανισθεί. Όταν διαπίστωσε ότι τον ακολουθούσε το αυτοκίνητο του αστυνομικού έστριψε ξανά προς Λαμία και κινήθηκε με μεγάλη ταχύτητα προς το Νοσοκομείο θέλοντας πιθανόν να αιτιολογήσει τη βιασύνη του σε κάποια αδιαθεσία ενός εκ των ηλικιωμένων επιβατών.

Τελικά η απίστευτη αυτή ιστορία, ολοκληρώθηκε με τη σύλληψη του 46χρονου που είναι από την Αθήνα. Ο συλληφθείς αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της αντιποίησης αρχής, αλλά και της οπλοκατοχής, καθώς στο αυτοκίνητό του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα ηλεκτρικό όπλο Taser.

Πηγή: lamiareport
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης