Λαθροθήρες κυνηγούσαν λαγούς σε Ρέθυμνο και Χανιά

Λαθροθήρες κυνηγούσαν λαγούς σε Ρέθυμνο και Χανιά

Οργιάζει το παράνομο κυνήγι λαγού στην Κρήτη και μάλιστα μέσα στη νύχτα

kinigos
Οργιάζει το παράνομο κυνήγι λαγού στην Κρήτη και μάλιστα μέσα στη νύχτα, όπως αποδείχθηκε από δυο διαφορετικά περιστατικά που εντοπίστηκαν σε περιοχές του Ρεθύμνου και των Χανίων και είχαν ως αποτέλεσμα τρεις συλλήψεις.

Στην περιοχή Καρές του Ρεθύμνου η κοινή περιπολία ανδρών της τοπικής Διεύθυνσης Δασών και των Ομοσπονδιακών Θηροφυλάκων οδήγησε στον εντοπισμό ενός λαθροθήρα που κυνηγούσε μέσα στη νύχτα με καραμπίνα και είχε ήδη βάλει στο σάκο του τέσσερις θανατωμένους λαγούς. Τα θηράματα και το όπλο κατασχέθηκαν, ενώ ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου που του άσκησε δίωξη για παραβάσεις του νόμου περί θήρας.

Αλλά και έξω από τα Χανιά, άνδρες του Τ.Α.Ε. σταμάτησαν για έλεγχο ένα όχημα που επέστρεφε στην πόλη και βρήκαν στο εσωτερικό του τρεις θανατωμένους λαγούς. Οι δυο επιβάτες αποδείχθηκαν λαθροκυνηγοί που αναζητούσαν θηράματα τις απαγορευμένες νυχτερινές ώρες, έχοντας μαζί τους μια καραμπίνα, φυσίγγια και δύο προβολείς τα οποία κατασχέθηκαν. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων κατηγορούμενοι για παραβάσεις του νόμου περί θήρας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης