Αγρίνιο: Νύφη ξυλοκόπησε και έστειλε στο νοσοκομείο την πεθερά της

Αγρίνιο: Νύφη ξυλοκόπησε και έστειλε στο νοσοκομείο την πεθερά της

Μετά από έναν άγριο τσακωμό το βράδυ της Κυριακής, η 81χρονη κάλεσε αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και τους έδειξε τα σημάδια στο πρόσωπό της, υποστηρίζοντας ότι προέρχονταν από τις... γροθιές της νύφης της 

pethera
Σαν τον σκύλο με τη γάτα «τρώγονταν» μια 51χρονη με την 81χρονη πεθερά της και έδιναν συχνά αφορμές για σχόλια στον περίγυρό τους στο Αγρίνιο. Όμως, κανείς δεν περίμενε ότι οι καβγάδες τους θα κατέληγαν στον άγριο ξυλοδαρμό της ηλικιωμένης από τη νύφη της, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο!

Μετά από έναν άγριο τσακωμό το βράδυ της Κυριακής, η 81χρονη κάλεσε αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και τους έδειξε τα σημάδια στο πρόσωπό της, υποστηρίζοντας ότι προέρχονταν από τις... γροθιές της νύφης της, η οποία την εξύβρισε και στη συνέχεια την χτύπησε σαν... μποξέρ! Μάλιστα, πήγε στο νοσοκομείο ώστε οι γιατροί να επιβεβαιώσουν τις κακώσεις που είχε υποστεί.

Μετά από αυτά, οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη της 51χρονης, σε βάρος της της οποίας σχημάτισαν δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση και την οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ο οποίος της άσκησε δίωξη, όρισε τακτική δικάσιμο και την άφησε ελεύθερη. Αυτό που δεν έγινε γνωστό, είναι ποιας το μέρος πήρε ο... γιος και σύζυγος των δυο γυναικών!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης