Την ευκαιρία να δουν τον πρώτο σταθμό του Μετρό Θεσσαλονίκης ο οποίος βρίσκεται στην τελική του μορφή θα έχουν οι Θεσσαλονικής, όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Facebook ο πρόεδρος της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Γιάννης Μυλόπουλος.
Ο κ. Μυλόπουλος, που δημοσίευσε και τις σχετικές φωτογραφίες, ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιηθεί θεατρική εκδήλωση του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος στον σταθμό Σιντριβάνι.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.