Θεσσαλονίκη: Οι γερανοί του Μετρό... φόρεσαν τα γιορτινά τους

thest

Συνοδεία του μουσικού συγκροτήματος "Batala Salonica", άναψαν τα φώτα των γερανών ενόψει των Χριστουγέννων

Φωταγωγήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι γερανοί στα εργοτάξια "Αγία Σοφία" και "Πανεπιστήμιο" του Μετρό Θεσσαλονίκης, ενόψει των εορτών.

Συνοδεία του μουσικού συγκροτήματος "Batala Salonica", άναψαν τα φώτα των γερανών, στο πλαίσιο της συμμετοχής της "Αττικό Μετρό ΑΕ" στις εορταστικές εκδηλώσεις του δήμου.

"Το μετρό της Θεσσαλονίκης έχει ταλαιπωρήσει πολύ την πόλη και τους πολίτες, τώρα ήρθε πλέον η στιγμή να αποζημιωθούν γιατί πλέον το μετρό τελειώνει, είναι η πρώτη φορά που έχει μπει ένα πολύ σαφές χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης, στο τέλος του 2020 η Θεσσαλονίκη θα έχει πια μετρό", υπογράμμισε ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό ΑΕ, Γιάννης Μυλόπουλος.

Πρόσθεσε, ότι "συμμετέχοντας και φέτος στις εκδηλώσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης ενόψει των Χριστουγέννων, η Αττικό Μετρό ΑΕ ανάβει τα φώτα των γερανών, συμβάλλοντας στη δημιουργία χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας στην πόλη. Οι γερανοί συμβολίζουν το μετρό που έρχεται".Ο κ. Μυλόπουλος, τόνισε, επίσης, ότι "σε ελάχιστους μήνες, Φεβρουάριο με Μάρτιο του 2019, θα έρθουν οι πρώτοι συρμοί, στη συνέχεια, τέλος της άνοιξης, θα τελειώσουν οι σιδηροτροχιές, θα ολοκληρωθεί η τοποθέτηση της επιδομής, ώστε το καλοκαίρι του 2019 θα ξεκινήσουν τα δοκιμαστικά δρομολόγια. Στο τέλος του 2020 θα δοθεί σε λειτουργία το σύνολο της βασικής γραμμής από τη Νέα Ελβετία έως το Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό" κατέληξε ο κ. Μυλόπουλος.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, η αντιδήμαρχος Άννα Αγγελίδου -Πολυχρονιάδου και ο γενικός γραμματέας του δήμου, Θωμάς Ψαρράς.

thest3
thest2


Φωτογραφίες - βίντεο: thestival.gr, voria.gr

ΣΧΟΛΙΑ (2)

@

Γι' αυτό δεν ολοκληρώνεται το μετρό; Για να έχουμε γερανούς να στολίζουμε;

Α.

Αφού μετρό δεν θα δούμε, είναι κι αυτό μια κάποια λύση...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

91207c8fa8af78ba4739933188426c5b_XL

Ανεπιθύμητο χαρακτήρισε τον υπουργό Παιδείας ο δήμαρχος Στυλίδας, με αφορμή την στάση που κράτησε για το Πανεπιστήμιο Στερεάς - «Απογυμνώθηκε η Στερεά Ελλάδα, η μόνη επένδυση που έγινε είναι τα διόδια» είπε

riot02

Μολότοφ και εκτεταμένη χρήση χημικών στην περιοχή του Λευκού Πύργου, όπου επέστρεψαν οι διαδηλωτές, όταν τα  ΜΑΤ  τους εμπόδισαν να προχωρήσουν προς τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ -  Προληπτικές προσαγωγές και face control έξω από το Αλεξάνδρειο πριν από την ομιλία Τσίπρα

6