Κρήτη: Παράτησαν τις κλεμμένες ελιές και εξαφανίστηκαν

Κρήτη: Παράτησαν τις κλεμμένες ελιές και εξαφανίστηκαν

Οι άγνωστοι δράστες άρπαξαν το 4Χ4 από το χωριό Σχοινιάς του Ηρακλείου και πήγαν με αυτό στην κοινότητα Καστελλιανά, όπου έβαλαν στην καρότσα το φορτίο του ελαιοπαραγωγού που αποτελούνταν από 45 τσουβάλια ελαιόκαρπο

elies
Λάθος... δρόμο πήραν κάποιοι από τους επιτήδειους που ρημάζουν την γεωργική παραγωγή των αγροτών σε διάφορες περιοχές της Κρήτης και, αυτή τη φορά, έκλεψαν ένα αγροτικό φορτηγάκι για να φορτώσουν σε αυτό τις ελιές που είχε συλλέξει ο ιδιοκτήτης ενός ελαιώνα.

Οι άγνωστοι δράστες άρπαξαν το 4Χ4 από το χωριό Σχοινιάς του Ηρακλείου και πήγαν με αυτό στην κοινότητα Καστελλιανά, όπου έβαλαν στην καρότσα το φορτίο του ελαιοπαραγωγού που αποτελούνταν από 45 τσουβάλια ελαιόκαρπο. Ακολουθώντας αγροτικούς δρόμους, κατευθύνθηκαν προς ένα μικρό χωριουδάκι, τα Φαβριανά, που έχουν - δεν έχουν 48 κατοίκους.

Όμως, εκεί βρέθηκαν μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς οι άνδρες του Τ.Α.Ε. Ηρακλείου είχαν στήσει μπλόκο για ελέγχους! Έτσι, αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το κλεμμένο όχημα μαζί με τις ελιές και να εξαφανιστούν μέσα στο σκοτάδι, προφανώς πεζή. Οι αστυνομικοί που βρήκαν το αγροτικό το επέστρεψαν στον ιδιοκτήτη του, όμως δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη από πού είχαν κλαπεί οι ελιές και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης