ΓΓ Ειδικών Φρουρών στο ΘΕΜΑ 104,6: Πάνω από 6 κιλά η βόμβα στο ΣΚΑΪ, ήθελαν να ισοπεδώσουν το κτήριο

ekrixi-mavro1

«Το ωστικό κύμα δείχνει ότι έχει μπει χειρουργικά αυτή η βόμβα» δήλωσε ο Στράτος Μαυροειδάκος

Την εκτίμηση ότι οι άγνωστοι που έβαλαν τη βόμβα στο κτήριο του ΣΚΑΪ τα ξημερώματα της Δευτέρας «ήθελαν να ισοπεδώσουν το κτήριο» εξέφρασε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο ΓΓ των ειδικών φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος.

Επικαλούμενος πληροφορίες από συναδέλφους του είπε ότι «η ποσότητα (σ.σ. της εκρηκτικής ύλης) που έχει χρησιμοποιηθεί πρέπει να είναι πάνω από 6 κιλά».

«Έχει κάνει ένα κρατήρα και το ωστικό κύμα δείχνει ότι έχει μπει χειρουργικά αυτή η βόμβα. Έχει γίνει σχεδιασμός με το ωστικό κύμα που γίνεται ισχυρότερο όσο ανεβαίνει πιο ψηλά. Ήθελαν να κατεδαφίσουν το ΣΚΑΪ αυτό έχω καταλάβει» πρόσθεσε ο κ. Μαυροειδάκος.

«Αν την είχαν βάλει πιο μέσα δεν θα υπήρχε κτήριο, ευχυτώς που ελήφθησαν όλα τα μέτρα και αποκλείστηκε το σημείο» πρόσθεσε με νόημα.

Ο ΓΓ των ειδικών φρουρών έκανε λογο για «νοσηρά μυαλά που θέλουν τέτοιες ενέργειες» προσθέτοντας ότι «μας συσπειρώνουν τέτοιες ενέργειες όλη την κοινωνία».


ΣΧΟΛΙΑ (5)

Μογγολος

Τυφλα ναχει ο Σομπολος που λεμε.

Oberon

Ειδικος στις στρακαστρουκες ο Στράτος. Ρε μεγαλε κοψε κατι ρε συ. Τρομαξαμε !

αστυνομοκλαστης

οι μπακαληδες της σαπιας αστυνομιας με τις ζυγαριες στο χερι μετρησαν κ τα κιλα

Ch

Φιλαυτοι, φιλάργυροι, αλαζόνες, υπερήφανοι, βλάσφημοι,απειθεις, αχάριστοι,ανοσιοι,ασπλαχνοι,αδιάλλακτοι,συκοφανται,ακρατεις,ανημεροι,αφιλαγαθοι,προδοται,προπετεις,τετυφλωμενοι, φιλήδονοι.Αυτοι είναι! Καιροί κακοί! Παγκόσμια αδιαφορία για τον Θεό.Υιοι απειθειας περπατούν με το πολίτευμα του κόσμου τούτου, κάτω από τις εντολές του άρχοντος της εξουσίας του αέρος,του πνεύματος το οποίον ενεργεί την σήμερον εις τους υιούς της απειθειας,και πράττουν ότι επιθυμεί η σάρκα και οι διαλογισμοί τους, τέκνα οργής.

Βασιλική

Σε κάποιους δεν αρέσει η ελεύθερη ενημέρωση, σε κάποιους δεν αρέσει ο αντίλογος στην κατευθυνόμενη προπαγάνδα. κ. Τσίπρα, μπορείτε μήπως να εξηγήσετε, γιατί το κόμμα σας εχει στοχοποιήσει το κανάλι θεσπίζοντας εμπάργκο με την απαγόρευση της παρουσίας των στελεχών σας εκεί.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης