Θεσσαλονίκη: Κρύπτες στο Ι.Χ. αλλοδαπού έκρυβαν δυο κιλά κοκαΐνης

Θεσσαλονίκη: Κρύπτες στο Ι.Χ. αλλοδαπού έκρυβαν δυο κιλά κοκαΐνης

Από τη Βέροια εξόρμησαν οι αστυνομικοί της τοπικής Δίωξης Ναρκωτικών στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης για την σύλληψη του 36χρονου

Veroia-kokaini
Από τη Βέροια εξόρμησαν οι αστυνομικοί της τοπικής Δίωξης Ναρκωτικών στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης για την σύλληψη ενός 36χρονου αλλοδαπού που διακινούσε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης και τον εντόπισαν να κινείται με Ι.Χ. αυτοκίνητο σε μια περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Η ποσότητα κοκαΐνης βάρους 53 γραμμαρίων που βρήκαν στην κατοχή του, όταν του έκαναν σωματική έρευνα, φάνηκε πως δεν ήταν παρά η «κορυφή του παγόβουνου». Άλλωστε, τα 8.000 ευρώ που βρέθηκαν στις τσέπες του 36χρονου έδειχναν ότι έκανε «χονδρεμπόριο» κοκαΐνης, ενώ άλλα 2.200 ευρώ κατασχέθηκαν στο σπίτι του!

Πράγματι, όταν οι αστυνομικοί έκαναν φύλλο και φτερό το Ι.Χ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο αλλοδαπός, βρήκαν μια εσωτερική κρύπτη μέσα στην οποία υπήρχαν καλά κρυμμένες συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους δυο κιλών και 85 γραμμαρίων!

Το όχημα κατασχέθηκε, όπως και ένα ακόμη που χρησιμοποιούσε ο 36χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και παραπέμφθηκε στον ανακριτή. Μετά την απολογία του, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και μετήχθη σε σωφρονιστικό κατάστημα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης