Βίντεο: Το ρεσάλτο των βατραχανθρώπων του Λιμενικού σε πλοίο με χασίς και «χάπια των τζιχαντιστών»

Βίντεο: Το ρεσάλτο των βατραχανθρώπων του Λιμενικού σε πλοίο με χασίς και «χάπια των τζιχαντιστών»

Οι άνδρες της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών εντόπισαν ποσότητα χαπιών captagon και πάνω από 7 τόννους χασίς σε πλοίο, στα νότια της Κρήτης

resalto
Καρέ- καρέ η κινηματογραφική επιχείρηση των βατραχανθρώπων της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών (ΜΥΑ) του Λιμενικού στο ναρκώπλοιο που «μπλοκαρίστηκε» νότια της Κρήτης, αποτυπώνεται μέσα από το βίντεο που παρουσιάζει το protothema.gr.

Το ρεσάλτο πραγματοποιήθηκε χθες, στο φορτηγό OLA, με σημαία Συρίας και οι αρχές βρήκαν και κατέσχεσαν περισσότερους από 7 τόννους χασίς- σοκολάτα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την εν εξελίξει έρευνα, έχει εντοπισθεί ποσότητα χαπιών captagon, που είναι γνωστά ως «χάπια των τζιχαντιστών». Η επιχείρηση οργανώθηκε μετά από πληροφορία που έφθασε στη Διωξη Ναρκωτικων του Λιμενικου (ΔΙ.ΔΙ. ΝΑ.Λ) ενω για το μπλοκαρισμα του ναρκωπλοιου, επιστρατευτηκε το σκαφος ΠΑΘ 90 και ελίκοπτερο. Αξιζει να σημειωθει οτι προκειται για μια ακομη επιτυχια των βατραχανθρωπων της Μ.Υ.Α Λ/Σ καθως πριν μερικες ημερες οι βατραχανθρωποι πηραν μερος στην αντιτρομοκρατικη ασκηση Jackal Stone ενω επιχειρησαν και στη Ροδο οπου μετα απο εκτεταμενες ερευνες στη θαλασσια περιοχη εντοπισαν το σιδερο το οποιο χρησιμοποιηθηκε στην αγρια δολοφονια της φοιτητριας.




Ρεσάλτο της ΜΥΑ σε πλοίο με ναρκωτικά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης