Με τις... ευλογίες του Μαξίμου οι τροπολογίες των Σκοπιανών για τη Συμφωνία των Πρεσπών

maximou

«Ως εκ τούτου, συνεχίζουμε» αναφέρουν οι κυβερμνητικές πηγές και σημειώνουν ότι οι πρόσφατες δηλώσεις του Ζόραν Ζάεφ εξυπηρετούσαν εσωτερικές σκοπιμότητες 

Κυβερνητικές πηγές σχολιάζοντας τα τελικά σχέδια τροπολογιών του Συντάγματος της ΠΓΔΜ, που κατέθεσε σήμερα ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ τόνισαν:

Στο πλέον επίμαχο σημείο, δηλαδή στην παράγραφο 3 του άρθρου 49, η νέα διατύπωση που αναφέρεται στη «diaspora» (ομογένεια) είναι αντίστοιχη με τις ανάλογες ρυθμίσεις του άρθρου 108 του ελληνικού Συντάγματος.

Ως εκ τούτου, ανταποκρίνεται στο πνεύμα και το γράμμα της συμφωνίας των Πρεσπών, της οποίας, πλέον, η πορεία εφαρμογής συνεχίζεται.

Οι όποιες, τουλάχιστον ατυχείς, δηλώσεις του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ (τις οποίες ανακάλεσε τονίζοντας την προσήλωσή του στο άρθρο 4(3)), έγιναν προφανώς για εσωτερικές σκοπιμότητες προκειμένου να εξασφαλίσει την επαρκή στήριξη στη συμφωνία, αλλά η προσήλωσή του στη Συμφωνία των Πρεσπών παραμένει.

Όπως τόνισαν οι ίδιες πηγές, η εξέλιξη αυτή αποδεικνύει επίσης ότι η συμφωνία περιλαμβάνει αποτελεσματικές δικλείδες ασφαλείας οι οποίες, σε συνδυασμό με στοχευμένες παρεμβάσεις της ελληνικής πλευράς αλλά και της διεθνούς κοινότητας, δεν αφήνουν περιθώρια οποιασδήποτε παρερμηνείας.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

00000

Σιγουρα θα πηρανε τηλεφωνο ο ενας τον άλλον (ζαεφακος-τσιπρακος) και ο δικος μας θα του είπε «πες το diaspora , για να μην έχεις πρόβλημα» !!! Είναι σίγουρα «δική» μας ιδεα!!!

F.

Μα ποσο γελοία η ελληνικη κυβέρνηση που παριστάνει τη κλωσσα και τολμά να επικαλείται εσωτερικές σκοπιμότητες που επιτρέπουν στα Σκοπια να λένε οτι τους κατέβει για εσωτερική κατανάλωση. Ετσι εμφανίζονται οι διεκδικητές αλαζόνες πριν καν υπογραφει η συμφωνία επειδη ετσι επιτάσσει το εσωτερικό τους ακροατήριο, φανταστείτε λοιπον και να υπογράφει και να μην εχουν μας εχουν ανάγκη. Εαν στις επόμενες εκλογες παρει ο ΣΥΡΙΖΑ, οχι μονο για τη κατάπτυστη συμφωνία αλλα και για ολα τα αλλα δεινά που εχει επιφέρει, πανω απο μονοψήφιο νούμερο είμαστε πολιτικά λοβοτομημένοι.

Ilias

Το ξεπούλημα της συριζαιικης συμμορίας δεν θα περάσει ,αυτό είναι σίγουρο !!! Όμως οι μηδενιστές πρέπει να φάνε πολλές ,φαπες ///,!!!!!!!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης