Μη χάσετε το Marie Claire Ιανουαρίου που κυκλοφορεί αποκλειστικά με το Θέμα

Μη χάσετε το Marie Claire Ιανουαρίου που κυκλοφορεί αποκλειστικά με το Θέμα

Tι φοράμε στο Χριστουγεννιάτικο μεσημεριανό τραπέζι; Πώς θα κλέψουμε τις εντυπώσεις στο ρεβεγιόν με μια εμφάνιση επίσημη αλλά και cool; Τι να επιλέξουμε για ένα pre-xmas κοκτέιλ; Να βάλουμε γκλίτερ στα μάτια ή είναι «απαγορευτικό» μετά από κάποια ηλικία;

mc-mesa
Η εορταστική σεζόν ξεκίνησε και μαζί με την αυξημένη κοινωνική ζωή μας προκύπτουν και τα παραπάνω ερωτήματα μπροστά σε μια «ντουλάπα γεμάτη ρούχα και τίποτα να φορέσεις».

sal4


Κανένα άγχος: η έμπειρη ομάδα μόδας και ομορφιάς του μεγαλύτερου γυναικείου περιοδικού ετοίμασε για εσάς το πιο ενημερωμένο και πλούσιο οδηγό για το στιλ των ημερών.

sal5


Φορέματα και σύνολα που θα σας στέψουν βασίλισσα του πάρτι, κοσμήματα που φοριούνται με όλα δίνοντας την απαραίτητη δόση πολυτέλειας ακόμη και στα πουλόβερ μας και το πιο φρέσκο μακιγιάζ για τις μεγάλες νύχτες του μήνα σε λίγα βήματα χρησιμοποιώντας τα νέα προϊόντα που έχουν τεστάρει πριν από εσάς οι beauty editors.

sal2


Κλείσιμο
Εκτός από το μακιγιάζ, έχουμε τον τρόπο για να αποκτήσετε γερά λαμπερά μαλλιά και απαστράπτουσα επιδερμίδα, καθώς και κοσμοπολίτικες ιδέες για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας σε ένα κομψό δείπνο στο σπίτι.



Μαζί, 120 ξεχωριστές ιδέες για καλόγουστα και οικονομικά δώρα Χριστουγέννων, από μόλις 8 ευρώ! Και μην ξεχνάτε, το μεγαλύτερο δώρο είναι ο χρόνος και η προσοχή μας. Καλές γιορτές.

sal1


Marie Claire, μια γυναίκα με πάθος, εσείς!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης