Υπόθεση Λαγούδη: Νέα στοιχεία - «φωτιά» από την έκθεση του πραγματογνώμονα

Υπόθεση Λαγούδη: Νέα στοιχεία - «φωτιά» από την έκθεση του πραγματογνώμονα

Ο πραγματογνώμονας στην έκθεσή του καταλήγει στο συμπέρασμα ότι δράστης έβαλε τη φωτιά που οδήγησε στον θάνατο την Ειρήνη Λαγούδη – «Ο εμπρηστής ήταν οργανωμένος και μεθοδικός»

lagoudi_
Νέα στοιχεία στο θρίλερ του τραγικού θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη προκύπτουν από τα συμπεράσματα στα οποία κατέληξε ο πραγματογνώμονας.

Σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα, η φωτιά μπήκε από εμπρηστή, που χαρακτηρίζεται ως οργανωμένος, μεθοδικός και ικανός να επηρεάζει άλλα άτομα.

«Δεν προκύπτει αυτοπυρπολισμός της ή έστω επιχείρηση προσπάθειας αυτοπυρπολισμού, εγχείρημα στο οποίο επιχειρεί κάποιος που με τον τρόπο αυτό αποφασίζει, επιδιώκει και θέλει τη θανάτωσή του», λέει ο Αντιστράτηγος – Υπαρχηγός ΠΣ ε.α. Νομικός Ερευνητής – Δικαστικός Πραγματογνώμονας Διερεύνησης Εγκλημάτων Εμπρησμού Ανδριανός Γκουρμπάτσης, που αρνείται την εκδοχή της αστυνομίας περί αυτοκτονίας, επικαλούμενος σειρά στοιχείων.

Ο κ. Γκουρμπάτσης επισημαίνει ότι η ζώνη ασφαλείας του οδηγού βρέθηκε εκτός αυτοκινήτου, ενώ διαπιστώνει παραλείψεις ως προς τη φωτογράφηση πειστηρίωνκαι την αναφορά σημαντικών πραγματικών ενδείξεων.


Η Ειρήνη Λαγούδη, μητέρα τριών παιδιών, μετά από πολυήμερη εξαφάνιση βρέθηκε νεκρή στις αρχές Ιανουαρίου 2018 μέσα στο αυτοκίνητό της στην παραλία Φωτμού στη λίμνη Τριχωνίδα.


Διαβάστε τα συμπεράσματα στα οποία κατέληξε ο πραγματογνώμονας


Κλείσιμο
lagoudi_eg_1
lagoudi_eg_2
lagoudi_eg_3
lagoudi_eg_4
lagoudi_eg_5
lagoudi_eg_6
lagoudi_eg_7
lagoudi_eg_8
lagoudi_eg_9


lagoudi_eg_10
lagoudi_eg_11
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης