Επιμένουν οι συγγενείς της Ειρήνης Λαγούδη: Είχε «ραντεβού θανάτου» στο σημείο που βρέθηκε νεκρή

Επιμένουν οι συγγενείς της Ειρήνης Λαγούδη: Είχε «ραντεβού θανάτου» στο σημείο που βρέθηκε νεκρή

«Επί εννέα μήνες φωνάζουμε ότι το παιδί μας το δολοφόνησαν»  λέει η θεία της άτυχης γυναίκας, δηλώνοντας δικαιωμένη μετά την άσκηση ποινικής δίωξης εις βάρος του γιατρού-πρώην συντρόφου της ανιψιάς της

lagoudi-neo
Η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη δηλώνει δικαιωμένη από την άσκηση ποινικής δίωξης για την υπόθεση σε βάρος του γιατρού-πρωην συντρόφου της άτυχης γυναίκας.

Έγγραφο που έφερε στη δημοσιότητα πριν από δυο ημέρες το protothema,gr αποδεικνύει την εξελισσόμενη ποινική διαδικασία σε βάρος του συγκεκριμένου προσώπου. Ειδικότερα, σύμφωνα με πιστοποιητικό του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, βεβαιώνεται ότι η ποινική διαδικασία σε βάρος του γιατρού - το όνομα του οποίου αναφέρεται στο έγγραφο - αφορά τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία, απόπειρα εμπρησμού κατά συναυτουργία και ηθική αυτουργία στις παραπάνω πράξεις .

Η θεία της Ειρήνης Λαγούδη, Βούλα Λαγούδη μίλησε στην εκπομπή "Μετά τα Μεσάνυχτα" του ALPHA για ηθική ικανοποίηση.

"Εμείς αισθανόμαστε μια ηθική ικανοποίηση. Επί εννέα μήνες φωνάζουμε ότι το παιδί μας το δολοφόνησαν. Η Ειρήνη για κανένα λόγο δεν θα αυτοκτονούσε. Ήταν η γερακίνα της οικογένειας. Από το παράθυρο του σπιτιού της κάθε πρωί καλημέριζε τον Αχελώο. Αν ήθελε το κορίτσι μας να αυτοκτονήσει, θα το έκανε εκεί. Πώς η Ειρήνη βρέθηκε σε εκείνο το σημείο νεκρή; Πρέπει να παγιδεύτηκε από κάποιους που τους είχε τυφλή εμπιστοσύνη. Η Ειρήνη στο σημείο που βρέθηκε νεκρή είχε ραντεβού θανάτου. Τα σκέφτηκε κανείς τα τρία της παιδιά όταν έβαλαν τη στάμπα ότι η μαμά τους αυτοπυρπολήθηκε; Εμείς θέλουμε να βρεθούν οι δολοφόνοι της Ειρήνης και μπροστά στο εδώλιο να κοιτάξουν στα μάτια τα τρία της παιδιά, και να τους πουν για ποιο λόγο και με ποιο δικαίωμα στέρησαν την αγκαλιά της μάνας τους, τις χαρές τους και τις λύπες για την υπόλοιπη ζωή τους".
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης