Απαντήσεις σε 5 «γιατί» ζητά από τον Τσίπρα η μητέρα του Νικόλα που δολοφονήθηκε στου Φιλοπάππου

nikolas-fiolo1

Με αφορμή το γεγονός ότι η δικογραφία απέδειξε ότι οι τρεις υπόδικοι μετανάστες ήταν γνωστοί στην ΕΛ.ΑΣ.

Μια δραματική επιστολή με αποδέκτη τον πρωθυπουργό έστειλε η μητέρα του φοιτητη Νικόλα Μουστάκα που δολοφονήθηκε ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου στου Φιλοπάππου από αλλοδαπούς ληστές. Η κυρία Λίνα Μουστάκα με αφορμή την ονομαστική εορτή του παιδιού της, σε μια de profundis εξομολόγηση μιλά για τον πόνο της απώλειας ενώ αναφέρεται και στους δράστες επισημαίοντας ότι η χώρα θυμίζει “ξέφραγο αμπέλι” με την ΕΛ.ΑΣ να κωφεύει και να αδρανεί. Όλη η επιστολή της μητέρας του Νικόλα όπως την παρουσιάζει το protothema.gr

“Αθήνα, 6 Δεκεμβρίου, 2018
Προς : Τον Πρωθυπουργό
κ. Αλέξη Τσίπρα

Ανήμερα του Αγίου Νικολάου και βιώνοντας αντί για την χαρά της γιορτής τον υπέρτατο πόνο της απώλειας, με άδεια για πρώτη φορά και δυστυχώς για πάντα την μητρική μου αγκαλιά, σας ενημερώνω ότι μετά την ολοκλήρωση της δικογραφίας για την δολοφονία του γιου μου Νικόλα στου Φιλοπάππου, πληροφορηθήκαμε και επισήμως από το περιεχόμενό της, ότι και οι τρεις υπόδικοι ήταν γνωστοί στην ΕΛ.ΑΣ.

Πριν την εγκληματική τους δράση στον αρχαιολογικό χώρο, δεν ήταν πρότυπα «φιλήσυχων μεταναστών». Διότι, όπως προκύπτει από το αρχείο της Ελληνικής Αστυνομίας :

Ο ένας εξ αυτών, ο, κατά δήλωσή του, ανήλικος Πακιστανός Younas Imtisal, έχοντας συλληφθεί, στις αρχές του χρόνου στο κέντρο της Αθήνας, για ληστεία και παράνομη οπλοφορία, «τιμωρήθηκε» με «βαρύτατες ποινές» : Να εμφανίζεται, δηλαδή, στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας μια φορά την εβδομάδα, αν και ήταν αγνώστου διαμονής!!!!!!!!!!!!

Ο Ιρακινός Abdeen Sajjad Khaleel Ibrahim ή Sajjad, αν και είχε συλληφθεί για κλοπή, επίσης αφέθηκε ελεύθερος να συνεχίσει την εγκληματική του δράση. Ο ίδιος, κατά την εξέτασή του, δήλωσε : «Στα δυόμιση χρόνια που βρίσκομαι στην Ελλάδα, μένω σε σπίτι που μας νοικιάζουν!!!!! και δεν δουλεύω, γιατί αν δουλεύω δεν μπορώ να παίρνω το επίδομα του πρόσφυγα»!!!!

Ο ενήλικος Πακιστανός Qadeer ή Ahmed Ahmad ή Qadeer, είχε συλληφθεί στις 17/8/2016 για παράβαση του Νόμου περί παράνομης εισόδου στην χώρα . Δύο χρόνια μετά και συγκεκριμένα στις 19/4/2018 συνελήφθη εκ νέου για παράβαση του Νόμου περί παράνομης εισόδου και διετάχθη η απέλασή του. Το ερώτημα είναι απελάθηκε ή όχι ; Και εάν όχι, γιατί ; Μήπως απελάθηκε και επανήλθε δριμύτερος ; Ποιός γνωρίζει άραγε στην αφύλακτη χώρα μας πότε εισέρχονται και πότε εξέρχονται παρανόμως «οι υπήκοοι τρίτων χωρών» ;

Στην συνέχεια, και από την στιγμή που αφέθηκαν να κυκλοφορούν ελεύθεροι, οι τρεις φυσικοί αυτουργοί εξακολούθησαν ανενόχλητοι την εγκληματική τους δράση. Πιο συγκεκριμένα, πριν την στυγερή δολοφονία του Νικόλα μου, έχοντας συστήσει συμμορία, είχαν διαπράξει τουλάχιστον άλλες 12 εγκληματικές ενέργειες τρομοκρατώντας και ληστεύοντας ΄Ελληνες και τουρίστες στον λόφο του Φιλοπάππου.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : Η Κυβέρνησή σας, με την τακτική των ανοικτών και επομένως ανύπαρκτων συνόρων, και χωρίς να αναρωτηθεί ποτέ εάν ο ελληνικός λαός επιθυμεί να καταντήσετε την χώρα του ένα «ξέφραγο αμπέλι», υποδέχεται με ανοιχτές αγκάλες τους «καλεσμένους της». Τους προσφέρει σίτιση, δωρεάν διαμονή, αφορολόγητα επιδόματα και κοινωνική ασφάλιση, δείχνοντας παράλληλα τον δρόμο της εξόδου από την χώρα σε χιλιάδες νέους συμπολίτες μας. Επιπροσθέτως, «σεβόμενη την αξιοπρέπειά τους», τους επιτρέπει να παρανομούν ατιμωρητί προκειμένου να «συμπληρώνουν τα προς το ζην».

Ταυτόχρονα, πολλοί από τους παρανόμως εισελθόντες, «νιώθοντας ευγνωμοσύνη και θέλοντας να ευχαριστήσουν» την χώρα που τους φιλοξενεί, επιδίδονται σε εγκληματικές ενέργειες και σκοτώνουν τους πολίτες της. Προσφέρουν, προφανώς, τις υπηρεσίες τους σε ένα κράτος για το οποίο τα Ελληνόπουλα –πλην ολίγων και εκλεκτών- αποτελούν βαρίδια. Είναι ανεπιθύμητα και άρα αναλώσιμα.

Ο γιoς μου, πάντως, δεν εισήλθε στην Σκωτία ούτε λαθραία, ούτε «παράτυπα». Εισήλθε με το διαβατήριό του και ακολουθώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Στην Σκωτία, ο Νικόλας, δεν προέβη σε σύσταση εγκληματικής συμμορίας για να ληστεύει και να σκοτώνει τους πολίτες της χώρας που τον φιλοξενούσε. Αντιθέτως, ένιωθε ευγνωμοσύνη και σεβόμενος τους νόμους, σπούδαζε και παράλληλα εργαζόταν, προσπαθώντας να εξασφαλίσει μια αξιοπρεπή διαβίωση. Και, εσείς, εδώ, η ίδια του η Πατρίδα, του κόψατε με τόσο βάναυσο και ανάλγητο τρόπο τα φτερά που είχε ανοίξει.

Η ΕΛ.ΑΣ. ήταν ενήμερη για την παραβατικότητα και την υψηλή επικινδυνότητα που επικρατούσε στον λόφο του Φιλοπάππου. Η περιοχή, ένας οργανωμένος αρχαιολογικός χώρος, που βρίσκεται σε απόσταση μόλις πέντε λεπτά από την Ακρόπολη και έχει πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα, είχε μετατραπεί σε άντρο ανομίας. Η ΕΛ.ΑΣ. μολονότι γνώριζε, μετά από εκατοντάδες περιστατικά, ότι την περιοχή λυμαίνονται συμμορίες αλλοδαπών, που υπό την απειλή αιχμηρών αντικειμένων ληστεύουν ΄Ελληνες και τουρίστες, είχε επιλέξει να κωφεύει και να αδρανεί. Καλυπτόμενη, προφανώς, από τις απαντήσεις σας, κ. Τσίπρα, σε Επίκαιρες Ερώτησεις στη Βουλή περί του ζητήματος της δημόσιας ασφάλειας (17/2/2017 και 3/11/2017)), που δηλώσατε : Στην μεν πρώτη ότι το θέμα της εγκληματικότητας είναι «ανεπίκαιρο», στη δε δεύτερη ότι η αναφορά στην «δήθεν έξαρση της εγκληματικότητας» είναι συνώνυμη της «ακροδεξιάς ρητορικής του φόβου».

Συνεχίζετε, κ.Τσίπρα, να πιστεύετε ότι κακώς θίγεται το ζήτημα και αδίκως εκφράζονται ανησυχίες ; Όλα βαίνουν καλώς ;

(Με το ίδιο αλαζονικό και προκλητικό ύφος απαντήσατε στην πρόσφατη Επίκαιρη Ερώτηση -23/11/2018- βαφτίζοντας, επίσης, την αναφορά στα θέματα βίας και παραβατικότητας στα ελληνικά Πανεπιστήμια «ψάρεμα στα θολά νερά μιας ακροδεξιάς αντίληψης» και δηλώνοντας ότι «αρκεί μια κλήση ενός φοιτητού για να παρέμβει η Αστυνομία».

Τα οργανωμένα και σοβαρά κράτη, κ. Τσίπρα, που σέβονται τους πολίτες τους, πριν «την κλήση στην Αστυνομία», έχουν προνοήσει για την τήρηση της ευταξίας, της νομιμότητας και της ασφάλειας. Ασκούν πολιτικές πρόληψης και αποτροπής. Κατά τα λεγόμενά σας, και ο γιος μου, την ώρα που δεχόταν επίθεση με ένα σπασμένο μπουκάλι και μαχαίρι στον λαιμό του, θα έπρεπε να «πάρει την άδεια των κακοποιών» και να καλέσει την Αστυνομία για να τον βοηθήσει!!!!!!).

Συνεχίζοντας, σας ενημερώνω ότι η Κυβέρνησή σας εξακολούθησε να αγνοεί επιδεικτικά τις προειδοποιήσεις εντός του Κοινοβουλίου, όπου είχε προταθεί η διενέργεια περιπολιών και η διαρκής φύλαξη του χώρου και δεν μπήκε καν στον κόπο να ασχοληθεί και να απαντήσει σε Eρώτηση Βουλευτού, που κατατέθηκε στις 30-4-2018, με θέμα τις επιθέσεις συμμοριών σε τουρίστες που επισκέπτονται τον λόφο του Φιλοπάππου.

Εξακολούθησε, επίσης, να αγνοεί επιδεικτικά την κραυγή απόγνωσης των αρχαιολόγων αλλά και των αρχαιοφυλάκων, που έστελναν διαρκώς υπομνήματα ζητώντας 24ωρη αστυνόμευση του χώρου, καθώς είχαν πέσει και εξακολουθούν να πέφτουν και οι ίδιοι θύματα επιθέσεων.

Αναρωτιέμαι, αν όλα αυτά δεν συνιστούν ένα κράτος υπό πλήρη διάλυση, τότε τι συνιστούν ;

Πώς μπορεί αυτή η Πολιτεία να θεωρείται συντεταγμένη, όταν επιμένει να καλωσορίζει πλήθος ατόμων, χωρίς να γνωρίζει το όνομά τους, την χώρα προέλευσής τους και την ηλικία τους ; Παραχωρώντας απλώς στην FRONTEX μόνο την δακτυλοσκόπησή τους ώστε όταν κάποια στιγμή κατορθώσουν και διαφύγουν από την Ελλάδα και συλληφθούν σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα, να επιστραφούν και πάλι εδώ στην χώρα – αποθήκη ;

Αλήθεια, αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί οι ομάδες αυτές δεν κινούνται προς τα όμορα ή και παρακείμενα κράτη της Ασίας αρκετά εκ των οποίων είναι και πολύ πλούσια και ομόθρησκα ή ακόμα και ομόγλωσσά τους; Γιατί άραγε όλοι επιλέγουν «να λιάζονται στις πλατείες» της Ευρώπης; Δεν σας απασχολεί το γεγονός ότι, εκτός από τους πρόσφυγες, εισέρχονται στην ανοχύρωτη χώρα μας και επικίνδυνα εξτρεμιστικά στοιχεία;

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Εχετε αντιληφθεί ότι το πρώτιστο καθήκον μιας ευνομούμενης Πολιτείας είναι η διασφάλιση της προστασίας της ζωής των πολιτών της ; Εάν ναι, σας ερωτώ :

Γιατί η ΕΛ.ΑΣ., αν και γνώριζε την παράνομη δραστηριότητα των συγκεκριμένων κακοποιών και αφού είχε τα στοιχεία τους, τους άφηνε να συνεχίζουν ανενόχλητοι αντί να σταματήσει με κάθε τρόπο την εγκληματική τους δράση και να προβεί άμεσα στην απέλασή τους ;

Γιατί η Πολιτεία δεν είχε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα που θα εγγυώντο την ακίνδυνη και ασφαλή επίσκεψη σε έναν τόσο κεντρικό και πολυσύχναστο κηρυγμένο αρχαιολογικό χώρο ;

Γιατί η ΕΛ.ΑΣ., αν και είχε στην διάθεσή της σωρεία καταγγελιών για ληστείες και απόπειρες ληστειών στην συγκεκριμένη περιοχή, δεν είχε προβεί στην λήψη των ενδεδειγμένων μέτρων όχι μόνον φύλαξης και προστασίας του αρχαιολογικού χώρου αλλά και εξάρθρωσης των συμμοριών που δρούσαν ανεξέλεγκτα ;

Γιατί, από την στιγμή που οι δύο Γερμανίδες τουρίστριες (οι οποίες δέχθηκαν επίθεση πέντε μέρες πριν, από τους ίδιους κακοποιούς και ακριβώς στον ίδιο χώρο που σκότωσαν τον γιο μου) αν και προσκόμισαν τις φωτογραφίες των δραστών, η ΕΛ.ΑΣ. δεν προέβη στην σύλληψή τους ;

Γιατί το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης (;) και Προστασίας (;) του Πολίτη περίμενε πρώτα να χυθεί το αίμα του παιδιού μου για να επιθεωρήσει τον λόφο του Φιλοπάππου ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος και να λάβει (;) εκ των υστέρων επιπλέον μέτρα για την «αποτελεσματική» αστυνόμευση της περιοχής ;

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Ευκόλως μπορείτε να εννοήσετε, όπως και ο κάθε ΄Ελληνας, ο έχων τον κοινόν νουν, ότι το έγκλημα κατά του γιου μου ήταν και προδιαγεγραμμένο και προαναγγελθέν. Και η Πολιτεία φέρει ακέραια την ευθύνη για όλα όσα θα έπρεπε να έχουν γίνει και δεν έγιναν προκειμένου να αποτραπεί η δολοφονία του.

Ως μητέρα του νεαρού πολίτη αυτής της χώρας, που χάθηκε τόσο πρόωρα, άδικα, απάνθρωπα και οδυνηρά, βιώνοντας, μάλιστα, τον απόλυτο τρόμο τις τελευταίες του στιγμές, σας κατηγορώ για το γεγονός ότι ο Νικόλας μου στερήθηκε του δικαιώματος να ζει, να ονειρεύεται και να δημιουργεί και για το γεγονός ότι βυθίσατε την οικογένειά του σε μια ανείπωτη θλίψη και οδύνη.

Λαμπρινή Μουστάκα
Η Μητέρα του Νικόλα”

ΣΧΟΛΙΑ (38)

χμ

τα πραγματα με το ονομα τους ειπε η γυναικα! αλλα αυτοι που εξελεγησαν εχουν βαρυτατα ιδεοληπτικα κοληματα και ειναι προφανες πως δεν κανουν οχι για εξουσια,αλλα ουτε για διαχειριση της τελευταιας μικρεπιχειρησης... και αυτοι φταινε παρα πολυ βαρια,ασυλληπτη η ευθυνη τους και οσοι φοβοντουσαν ποσα χρονια μην τυχον τους κολησουν οι συγκεκριμενοι την ταμπελα του δεξιου(!) ποσοι ασχοληθηκαν με τον Νικολα; ποσοι καναν τον θανατο του σημαια αγωνων;

Τσίπρας χωρίς τσιπα

Κυρία μου ,αν το γιο σας το έλεγαν Ζακ κάτι θα μπορούσα να κάμω,Τώρα για καποιο Έλληνα Νικολά...

Μπράβο σας Κυρία μου.

Εσείς τα είπατε όπως είναι,αλλά κάνετε χαλάστρα στον τσογλ....ο. Του ειστε κακό σπυρί και τον ενοχλείτε στα πιστεύω του.Αυτο αισθάνεται.

Σαμ

Οι Πακιστανοί ήταν η φυσικοί αυτουργοί, οι ηθικοί αυτουργοί είναι η κυβέρνηση σύριζα-ανέλ. Αυτοί τους έφεραν, αυτοί τους επιτρέπουν να παραμένουν, αυτοί τους επιτρέπουν να εγκληματούν χωρίς συνέπειες, αυτοί δεν ψάχνουν τα ποινικά τους μητρώα στις χώρες προέλευσης (ναι υπάρχουν και είναι σε ηλεκτρονική μορφή). Ο Τσίπρας σαν προϊστάμενος αυτής της κυβέρνησης με την συγκεκριμένη πολιτική είναι ο βασικός ηθικός αυτουργός. Τι να απαντήσει;

ΚΑΝΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ

Δικαστήριο Ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ζήτα αποζημίωση. Έχεις πολλές πιθανότητες υπέρ σου.

...

Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι αν το κάνει αυτό.

ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ

ΑΦΕΛΗΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΚΑΛΕΙΤΕ "ΚΥΡΙΕ" ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ

καμμιά Μαρφίν να κάψουνε οι μπαχαλάκηδες των Εξαρχείων. ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΤΗΝΗ ΣΤΗΝ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ.

ONNEΔITHΣ

Λίγη υπομονή συνέλληνες... έρχεται ο Κούλης μας να μας σώσει! Πριν την συμμορία του Αλέξη δεν υπήρχε εγκληματικότητα στην χώρα! Ο Καντάρης, η Μυρτώ, στην Πάτρα ο Λαζανάς ήταν μεμονωμένα περιστατικά!

YiannisM

Άντε ρε φασίστα φύγε από εδώ. Πήγαινε στα ισλαμοκαθεστώτα να ζήσεις, γιατί εκεί σου ταιριάζει.

Κουλικός ------------- #metonkyriako

Σε τσούζει o Koύλns Υαννάκημ'?

Giannis

Ποιος είναι ο πρωθυπουργος; Ο Μητσοτάκης η ο Τσιπρας; Νομίζεις ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αντιπολίτευση ακομα;;; Βγάλε τη γλάστρα συριζοτρολ

Tάλε κoυάλε συμμoριτομαδoύρoι και γαλάzιοι μιzαδόρoι

Aκριβώς ίδια ήταν η κατάσταση. Και τότε επί ΝΔ είxαμε παράτυπoυς και τότε είxαμε δολοφoviες (βλ. Καντάρης για μια βιvτεοκάμερα), και τότε είχαμε παρόμoια ατυxήματα και περιστατικά, απλά τρώγαvε οι γαλάζιοι μιζαδόροι. Για ποια ελεγxόμενη κατάσταση μου λες ρε μπάμια, την Μυρτώ την ξέχασες; Αλλά η καμήλα δεν βλέπει την δικιά της καμπoύρα...

φωτης πραμαντα

@οννεδιτης,, εγκληματικοτητα υπηρχε και θα υπαρχει ,αλλα στα 41 χρονια απο την μεταπολιτευση (σιγα την μεταπολιτευση μη χ@σω) μεχρι που ανελαβε ο τσιπρας γινανε λιγοτερες δολοφονιες και εγκληματα τετοιου ειδους απ' οτι στα 4 χρονια διακυβερνησης απο αλεξη..ειναι ετσι η οχι ?? εδω τι εχεις να πεις τρολακι ,μπαγλαμα ανεπροκοπε σκουπιδι και απολειφαδι της κοινωνιας ?

@15:04

Από πού αντλείς τα στοιχεία σου; Πού ξέρεις αν είναι λιγότερα τα εγκλήματα και ποιος τα διαπράττει ώστε να είσαι τόσο βέβαιος για το ποιος ευθύνεται για αυτά; Δώσε μας κι εμάς τις πηγές σου για να ενημερωθούμε.

Ιάσων

Συριζο-Φασιστο-τρολ! Τους πληρώνουν 0,60 το σχόλιο για να γράφουν φασιστικά μηνύματα! Είστε μία βαθμίδα χαμηλότερα από τους ναζί.

ΓΙΩΡΓHΣ

@15:05: Ναζί εννοείς φαντάζομαι το κόμμα της ΝΔ που στην κατοχή ο Ιωάννης Ράλλης -πατέρας του Γ. Ράλλη υπουργού & πρωθυπουργού της ΝΔ, ήταν συνεργάτης και πρωθυπουργός της δωσίλογης κυβέρνησης των ναζί, των γερμανικών κατοχικών δυνάμεων από τις 7 Απριλίου του 1943 μέχρι τις 12 Οκτωβρίου του 1944! Αλήθεια, στην κατοχή ένας ψηλός διερμηνέας συνεργάτης των ναζί, στην Κρήτη, ξέρεις ποιον γιο έχει και σε πιο κόμμα είναι πρόεδρος;

Καγιαλές

Γιώργης@΄Αστα σε πρόλαβε ο Λαλιώτης με τον Κουρή με την φτιαχτή φωτογραφία μόνο που εκείνοι παραδέχτηκαν ότι το κάνανε ως παραγωγή κουτόχορτου για τα ψηφαλάκια.Τώρα πως στο δαίμονα οι ναζοφασισταράδες και σύμμαχοι των ερυθροφασισταράδων μετά την συμφωνία Ρίμπεντροπ-Μολότωφ είχαν καταδικάσει δις εις θάνατον ένα συνεργάτη τους ,τον οποίο γλύτωσε από του χάρου τα δόντια ο επίσκοπος Χανίων Αγαθάγγελος,μόνο ένα αρρωστημένο μυαλό μπορούσε να το σκεφτεί....

Συριζάκιας

Πέστα σύντροφε. Εγώ ξέρω ότι υπάρχει εγκληματικότητα από την εποχή του Κάιν και του Άβελ, για να μη σου πω και ακόμη πιο παλιά!

SPYROS

Στου κουφου την πορτα οσο θελει βροντα... . Συμπαθεστατη και χαροκαμμενη Μανα ενος ελληνα λεβεντοπαιδου που χαθηκε αδικα Οχι απο τους Λαθρομεταναστες ΑΛΛΑ απο μια Ασυδοτη Κυβερνηση και απο μια Ανικανη και Καταπτυστη ΕΛ.ΑΣ., γιατι καθεστε και γραφετε σε επαισχυντους ανθρωπους που τους φτυνουν και αυτοι θεωρουν οτι βρεχει? Το πολυ πολυ τα συριζοκοπροσκυλα και η Αυγουλα να σας κατηφορησουν για οπαδο της Χ.Α.!? Εκεινο που θα επρεπε να ειχατε κανει, τωρα που τα χασατα σχεδον ολα και δεν φοβαστε οτι θα σας κυνηγησει το αισχος της ΣυριζοΑνελ κυβερνησις, θα ηταν να κανετε ΜΗΝΥΣΗ κατα ΕΛ.ΑΣ. και κατα του Τσιπρα (ονομαστικως) καθως και της Ηγεσιας του καταπτυστου ΥΠ.Προστασιας του Λαθρομεταναστη! Αυτο πρεπει να κανετε, γιατι αλλοιως χανετε τα λογια σας και τον καιρο σας.

MARIA

ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

likour-zenew1

Προανήγγειλε ότι θα ζητήσουν τη μικρότερη δυνατή προθεσμία γιατί «η παραμονή του στα κρατητήρια, δεν είναι βέβαιο ότι θα βγει σώος και αβλαβής τη Δευτέρα στην κατάσταση που είναι»