Έγκλημα στου Φιλοπάππου: Τουλάχιστον δέκα ληστείες είχαν κάνει οι τρεις δράστες

Έγκλημα στου Φιλοπάππου: Τουλάχιστον δέκα ληστείες είχαν κάνει οι τρεις δράστες

Στην εξιχνίαση δέκα ληστειών στην ευρύτερη περιοχή της Ακρόπολης έφτασε η Αστυνομία μετά τη σύλληψη των δύο Πακιστανών και του  Ιρακινού που σκότωσαν τον 25χρονο Νικόλα Μουστάκα

filopapmesa
Άλλες δέκα ληστείες στην ευρύτερη περιοχή της Ακρόπολης είχαν διαπράξει οι δύο Πακιστανοί και ο Ιρακινός που συνελήφθησαν και ομολόγησαν ότι εκείνοι λήστεψαν και οδήγησαν στο θάνατο τον 25χρονο φοιτητή Νικόλα Μουστάκα. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την αστυνομία, οι τρεις ταυτοποιήθηκαν ως δράστες άλλων δέκα ληστειών, ενώ η έρευνα συνεχίζεται, αφού εκτιμάται ότι μπορεί να έχουν κάνει πολλά περισσότερα αδικήματα. 

Υπενθυμίζεται, ότι και οι τρεις ήταν σεσημασμένοι για διαφορετικούς λόγους από την αστυνομία και αυτό συνέβαλε καθοριστικά στην εξιχνίαση της ληστείας και δολοφονίας του φοιτητή. Ειδικότερα, ο 17χρονος Πακιστανός είχε συλληφθεί τον περασμένο Ιανουάριο για ληστεία στο δρόμο, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους- μεταξύ των οποίων να δίνει το παρών σε αστυνομικό τμήμα, παρότι ήταν αγνώστου διαμονής. 
Οι τρεις αν και ομολόγησαν τη ληστεία σε βάρος του Νικόλα Μουστάκα και της φίλης του, ισχυρίζονται ότι δεν τον έσπρωξαν στο κενό. Ωστόσο, η δίωξη σε βάρος του είναι για δολοφονία και ληστεία . Την Παρασκευή ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή τη Δευτέρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης