«Ψάρευε» με επιμονή ταξιτζήδες ο ηθοποιός

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
ithopoios-taxi_main01

Πάνω από 500 αναζητήσεις και 30 διαδρομές σε 20 ημέρες από τα στοιχεία της Beat

Η εταιρεία ταξί Beat έδωσε στοιχεία στις Αρχές σχετικά με τη συμπεριφορά του ηθοποιού προς τους συνεργαζόμενους οδηγούς της, οι οποίοι έκαναν παράπονα για «παρενοχλήσεις και μη καταβολή χρημάτων», γεγονός που οδήγησε στη διαγραφή του από το πελατολόγιό της. Ωστόσο, ο ηθοποιός επέστρεψε πριν από δύο μήνες με νέο λογαριασμό χρησιμοποιώντας διαφορετικό αριθμό τηλεφώνου.

Πάνω από 500 αναζητήσεις σε οδηγούς ταξί και περισσότερες από 30 διαδρομές έκανε ο ηθοποιός μέσα σε διάστημα 20 ημερών κατά το περασμένο έτος, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσαν στις Αρχές οι υπεύθυνοι της ηλεκτρονικής εφαρμογής διαμεσολάβησης για μεταφορές και μετακινήσεις Beat. Μάλιστα ενημέρωσαν ότι αναγκάστηκαν να διαγράψουν από το πελατολόγιο της εταιρείας τον ηθοποιό και φερόμενο ως βιαστή του 24χρονου αυτοκινητιστή, διότι υπήρχαν καταγγελίες από άλλους συνεργαζόμενους οδηγούς «για παρενοχλήσεις και μη καταβολή χρημάτων». Ωστόσο, πριν από δύο μήνες ο ηθοποιός ξεκίνησε να χρησιμοποιεί και πάλι την εφαρμογή έχοντας δημιουργήσει νέο λογαριασμό, κάτι που κατάφερε δηλώνοντας στα στοιχεία του διαφορετικό αριθμό τηλεφώνου απ’ αυτόν που είχε δηλώσει την πρώτη φορά.

Το είχαν διαγράψει

Η Beat έστειλε με ένα email στις Αρχές όλη τη δραστηριότητα και επικοινωνία του ηθοποιού με τους οδηγούς της, όπως είναι καταγεγραμμένη στο ηλεκτρονικό της σύστημα από την πρώτη κιόλας μέρα που ξεκίνησε να χρησιμοποιεί την εφαρμογή.

Από τα στοιχεία λοιπόν που έχουν στη διάθεσή τους οι αρμόδιες αρχές προκύπτει ότι μέσα σε χρονικό διάστημα μόλις 20 ημερών κατά το έτος 2017, ο ηθοποιός είχε προχωρήσει σε περισσότερες από 500 αναζητήσεις σε οδηγούς ταξί, πραγματοποιώντας περισσότερες από 30 διαδρομές διάρκειας από 1 έως 2,5 ώρες η καθεμία, κάτι αντίστοιχο δηλαδή με τη μαραθώνια διαδρομή που έκανε το απόγευμα της 13ης Νοεμβρίου.

Σύμφωνα πάντα με τα καταγεγραμμένα στοιχεία στο σύστημα της Beat, εις βάρος του ηθοποιού υπάρχουν έγγραφες αναφορές από άλλους οδηγούς «για παρενόχληση και μη καταβολή χρημάτων», κάτι που ανάγκασε τους υπευθύνους της εταιρείας να διαγράψουν τον λογαριασμό του από το πελατολόγιο της εταιρείας.
ithopoios02

«Εμείς από την πλευρά μας συνεργαζόμαστε με τις Αρχές και έχουμε δώσει ό,τι στοιχεία είναι καταχωρημένα στα συστήματά μας σχετικά με το προφίλ και τη συμπεριφορά του πελάτη», αναφέρει στο «ΘΕΜΑ» η υπεύθυνη επικοινωνίας της Beat Μαρία Μουζακίτη. Και πρόσθεσε: «Εχουμε όλη τη διαδρομή καταγεγραμμένη, από την αρχή έως το τέλος της, η οποία διαρκεί ώρες και, όπως έχει ειπωθεί, είναι κάπως περίεργη, δηλαδή δεν είναι γραμμική και είναι μεγάλη σε χρόνο. Ψάχνοντας λοιπόν στα δεδομένα μας, είδαμε ότι και στο παρελθόν το ίδιο πρόσωπο είχε δημιουργήσει έναν λογαριασμό, τον οποίο υποχρεωθήκαμε κάποια στιγμή να μπλοκάρουμε.

Το κάναμε γιατί είχαμε λάβει παράπονα, παρατηρήσεις και σχόλια από κάποιους άλλους συνεργαζόμενους οδηγούς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είχε συμβεί κάτι ανάλογα σοβαρό με το περιστατικό που αντιμετωπίζουμε τώρα, το οποίο είναι πρωτοφανές στα χρονικά της εταιρείας. Εμείς από την πλευρά μας όταν παίρνουμε πληροφορίες που αφορούν είτε τον οδηγό, είτε τον επιβάτη, πάντοτε τις λαμβάνουμε υπόψη μας και φροντίζουμε με τα μέσα που διαθέτουμε να διερευνήσουμε αν όντως ισχύουν αυτές οι πληροφορίες. Γι’ αυτό και κρίναμε ότι έπρεπε να μπλοκάρουμε τον λογαριασμό του συγκεκριμένου πελάτη ώστε να μην μπορεί να χρησιμοποιεί την υπηρεσία. Εμείς λοιπόν είχαμε πληροφορίες ότι αυτός ο επιβάτης μπορεί να δημιουργεί κάποιο πρόβλημα, είτε για το θέμα της μη καταβολής χρημάτων, είτε γιατί λαμβάναμε κάποια σχόλια από τους οδηγούς σχετικά με τη συμπεριφορά του. Διαπληκτιζόταν με τους οδηγούς στο θέμα της πληρωμής».

Ο ηθοποιός συνήθιζε να κάνει διαδρομές με το ταξί εντός του κέντρου της πρωτεύουσας χωρίς να δηλώνει εξαρχής τον τελικό προορισμό του. Εμπαινε δηλαδή στο ταξί και ζητούσε από τον οδηγό να τον μεταφέρει σε διάφορα σημεία, όπως χαρακτηριστικά συνέβη το απόγευμα της 13ης Νοεμβρίου.

Οσον αφορά στον 24χρονο αυτοκινητιστή, εκείνος ξεκίνησε να συνεργάζεται με την Beat τον περασμένο Αύγουστο και έως σήμερα έχει πραγματοποιήσει περίπου 250 διαδρομές χωρίς να έχουν υπάρξει παράπονα από πελάτες για τη συμπεριφορά του.

Αναμένονται τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Αμπελοκήπων έχουν στείλει εδώ και μέρες στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. τη βαλίτσα με τα ερωτικά βοηθήματα που είχε μαζί του ο ηθοποιός, την οποία και παρέλαβε από sex shop το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αγίου Κωνσταντίνου και Σωκράτους στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τα καταγεγραμμένα στοιχεία της διαδρομής του ταξί τα οποία έστειλε η Beat στις Αρχές, στο συγκεκριμένο σημείο έγινε η πρώτη στάση. Μετά από έρευνα των αστυνομικών στη βαλίτσα βρέθηκαν: μία πρωκτική σφήνα, δύο μεταλλικά εργαλεία που προσαρμόζονται στο ανδρικό μόριο, εργαλείο γυναικολογικής εξέτασης, καθώς και ένα μεταλλικό αντικείμενο που έμοιαζε με λοστό, περίπου 30 πόντων για το οποίο ο ηθοποιός υποστήριξε ότι είναι... πόδι από κρεβάτι. Κάποια από τα ερωτικά βοηθήματα φαίνονταν να είχαν χρησιμοποιηθεί, άλλα όχι, και γι’ αυτό η Ασφάλεια τα έστειλε για εξέταση DNA στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. και τα αποτελέσματα αναμένονται εντός των προσεχών ημερών.

Οι αστυνομικές και ανακριτικές αρχές που ερευνούν την υπόθεση εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, δηλαδή ο βιασμός να προέκυψε είτε με τη χρήση των ερωτικών βοηθημάτων, είτε να συμμετείχαν σε αυτόν ο ηθοποιός αλλά και τρία ακόμη άτομα, τα οποία, σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε ο 24χρονος οδηγός, βρίσκονταν σε σημείο επί της οδού Πευκών, εκεί όπου σταμάτησε για τρίτη και τελευταία φορά το ταξί, σύμφωνα με το δρομολόγιο που έδωσε στις Αρχές η Beat.

Παράλληλα οι αστυνομικοί του Τ.Α. Αμπελοκήπων έστειλαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. και τις κατασχεμένες ναρκωτικές ουσίες τις οποίες έφερε πάνω του ο ηθοποιός. Θυμίζουμε ότι στη δεξιά τσέπη του μπουφάν του εντοπίστηκε ένα μπουκαλάκι το οποίο περιείχε μια ουσία που ονομάζεται Jungle Juice, την οποία μάλλον είχε προμηθευτεί προηγουμένως από το sex shop. Η εν λόγω ουσία χαρακτηρίζεται «ναρκωτικό των γκέι», καθώς δρα στον ανθρώπινο οργανισμό χαλαρώνοντας τις αισθήσεις, ενώ προκαλεί καταστολή, υπνηλία, μέχρι και αμνησία. Οι αστυνομικοί βρήκαν ακόμη μεθαμφεταμίνες, το ναρκωτικό sisha (υγρό μπαταρίας), χάπια με άγνωστη ουσία, πιθανόν με διεγερτικές ιδιότητες.

ΣΧΟΛΙΑ (121)

Καλό παιδί, και καλός Αριστερός

Καλό παιδί και καλός Αριστερός ο Γιώργος. Πάντα μπροστάρης για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, θαύμαζε από μικρός τον Άρη Βελουχιώτη, που κι'αυτός είχε τις...περιπέτειές του με το αβαρτόπουλο τον Λέοντα. Κρίμα που τον πιάσανε, αν πρόσεχε λίγο παραπάνω αυτά που του λέγανε στην κομματική Καθοδήγηση περί διαφυγής και συνωμοτισμού, τώρα θα'τανε λεύτερος..

Απορία

Τι θα πει "αριστούχος ηθοποιός";

Ο τρελός πόντιος

Έβγαζε γούστα ο καλλιτέχνης

κλεων

ΑΓΡΙΟΠ**ΣΤΑΣ

Η καυμενη

Η τατιανα παλι λησαξε να το βγαλει λαδι το παιδι

ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΤΑΞΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΤΑΝ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΑΔΙΚΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ .ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΚΑΛΩΣΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΨΑΝ ΟΙ ΒΙΑΣΜΟΙ ΟΔΗΓΩΝ ΤΑΞΙ .

ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΝΤΡΑ ΔΕ ΜΕΤΡΑΕΙ, ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ!!!

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΙΚΟ ΕΡΩΤΑ ΤΟΥ ΓΚΕΪ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΓΚΕΪ. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕ ΜΕΤΡΑΕΙ, ΑΓΟΡΙΝΕΣ ΜΟΥ ΓΛΥΚΕΣ...

Θεϊκό σεξ;

Μας δουλεύεις, ρε φίλε; Θεϊκό σεξ κάνω με τη γυναίκα μου. Εσύ δεν ξέρεις τι χάνεις αν πηγαίνεις μόνο με άντρες και όχι με μία γυναίκα. Μία. Όχι πολλές. Και μην προσπαθείς να μας πείσεις για οτιδήποτε. Ο καθείς και τα γούστα του.

Ιστορία δίχως τέλος...

Παρακαλώ, τον προσήκοντα σεβασμό. Ο καλλιτέχνης είναι αριστούχος της σχολής Καρόλου Κουν.

φωτης πραμαντα

αν εχει ψυχωση με το κιτρινο χρωμα ,το νου σας οι αεκτζηδες και οι αρειανοι .. αν ηξερε εκ των προτερων για τα κιτρινα γιλεκα στη γαλλια θα ηταν η χαρα του π.....η.θα επαιρνε οποιον προλαβαινε .,..ντυστε τους λαθροπροσφυγες με κιτρινο χρωμα να λυσετε το προβλημα του ηθοποιου (μη χ@σω) ,,

ΝΝ

Είναι καλό παιδί και εάν έκανε ένα ατόπημα δε θα τον καταδικάσουμε!! Αυτά είπε ένας ηθοποιός φίλος του, που μάλλον τον αγαπάει πολύ....Άμα τους λες να είναι περήφανοι, άντε μετά να τους μαζέψεις. Δεν ξέρεις που θα σταματήσουν. Σήμερα οι ταρίφες, αύριο οι αστυνομικοί, μεθαύριο οι παπάδες...

Πάνος

Και τι περίμενες να πει ο φίλος του; Ίδια ανωμαλαρα είναι και αυτός.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Samson_Simera

Η ιστορία της ζωής του -Από τα πολλά χτυπήματα που είχε δεχθεί είχε κοντύνει οκτώ ολόκληρους πόντους ενώ όταν πέρναγαν φορτηγά από πάνω του είχε βγάλει 10 κιλά αίμα από το στόμα, τα αυτιά και τη μύτη