Κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού: Προφυλακιστέοι οι οκτώ από τους 63 που συνελήφθησαν

ichard

Σήμερα απολογήθηκαν 23 από τους εμπλεκόμενους - Ελεύθεροι με περιοριστικά μέτρα και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για τον φερόμενο ως αρχηγό της δεύτερης εγκληματικής οργάνωσης και τον αστυνομικό

Οι 23 κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν σήμερα στην ανακρίτρια κατά της διαφθοράς για συμμετοχή στο κύκλωμα του χρυσού αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Ειδικότερα, στον φερόμενο ως αρχηγό της δεύτερης εγκληματικής οργάνωσης και στον αστυνομικό που εμφανίζεται στις τηλεφωνικές συνομιλίες που εμπεριέχονται στη δικογραφία να ενημερώνει τον ενεχυροδανειστή Ριχάρδο Μυλωνά για τις κινήσεις της Αστυνομίας επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα.

Παράλληλα, στους υπόλοιπους απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα ενώ σε δυο κατηγορούμενους Τουρκικής καταγωγής επιβλήθηκε και χρηματική εγγύηση 500 ευρώ.

Συνολικά σήμερα απολογήθηκαν 23 κατηγορούμενοι και με τις εξηγήσεις τους ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος της ανακριτικής διαδικασίας.

Τέλος, από τους συνολικά 63 που συνελήφθηκαν προφυλακιστέοι κριθήκαν οι 8.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

ΦΥΛΑΚΗ και ΚΛΕΙΣΙΜΟ τα βρωμομάγαζά τους

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4409958

Οι Ένοπλες Δυνάμεις παρουσιάζουν αξιόπιστη αποτρεπτική ικανότητα είπε ο Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης σε ημερίδα με θέμα την Εξωτερική πολιτική και την πολιτική Εθνικής Άμυνας από το 1974 έως σήμερα