Συμπλοκή στις Φυλακές Αλικαρνασσού - Τραυμάτισε συγκρατούμενό του με κούπα του καφέ
Ξέσπασε καυγάς μεταξύ Τούρκων κρατουμένων - Τραυματίας ένας 24χρονος
Μάνος Τσαγκαράκης
Κλειστά στόματα συναντά η έρευνα στο σωφρονιστικό κατάστημα της Αλικαρνασσού, στην αναζήτηση της αιτίας για έναν άγριο καυγά που ξέσπασε μεταξύ Τούρκων που κρατούνται στο ίδιο κελί, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός από αυτούς.
Στο συγκεκριμένο κελί κρατούνται τρεις Τούρκοι οι οποίοι εκτίουν ποινές φυλάκισης 17 ως 25 ετών για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών. Όμως, ξαφνικά, ένας 26χρονος διαπληκτίστηκε με έναν από τους άλλους δυο ομοεθνείς του ηλικίας 24 χρόνων και τον τραυμάτισε στο κεφάλι με μια… κούπα του καφέ!
Ο 24χρονος τραυματίας παρελήφθη από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, απ’ όπου επέστρεψε στο κελί μόλις του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ωστόσο, σύμφωνα με το patris.gr, ούτε ο ίδιος ούτε ο δράστης θέλησαν να αποκαλύψουν την αιτία του αιματηρού περιστατικού στο πλαίσιο της έρευνας που ακολούθησε.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.