Δύο τόνοι ακατάλληλα όστρακα στην Αλεξανδρούπολη

ostraka_m_0

Ένας 37χρονος Έλληνας μετέφερε 117 σάκους 1.940 με όστρακα, χωρίς να διαθέτει κατάλληλο όχημα και χωρίς να τηρεί τους κανόνες ψυκτικής και υγιεινής

«Κόκκινο» στη μεταφορά ενός ακόμη φορτίου με όστρακα ακατάλληλα για κατανάλωση άναψαν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Σαπών Ροδόπης, οι οποίοι σταμάτησαν για έλεγχο ένα Ι.Χ. φορτηγό που κινούνταν μέσα στη νύχτα στην εθνική οδό Αλεξανδρούπολης– Κομοτηνής.

Όπως διαπίστωσαν, ο 37χρονος Έλληνας οδηγός και ιδιοκτήτης του μετέφερε 117 σάκους 1.940 με όστρακα, χωρίς να διαθέτει κατάλληλο όχημα και χωρίς να τηρεί τους κανόνες ψυκτικής και υγιεινής, ενώ δεν διέθετε και τα προβλεπόμενα συνοδευτικά έγγραφα. Μάλιστα, στην Ιχθυόσκαλα Αλεξανδρούπολης διαπιστώθηκε ότι από τα 1.119 κιλά αχιβάδες τα 1.020 κιλά είχαν μικρότερες διαστάσεις από το επιτρεπόμενο, όπως και τα 604 από τα 821 κιλά τελλίνα.

Alexandroupoli-ostraka


Το φορτηγό κατασχέθηκε, όπως και τα όστρακα που πρόκειται να καταστραφούν σύμφωνα με τη νομοθεσία, ενώ ο 37χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης με κατηγορίες για παράνομη κατοχή και μεταφορά οστράκων με σκοπό την εμπορία.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

eopyy-1-1021x580

Δεν θα εξυπηρετούν ασφαλισμένους με παραπεμπτικά του ΕΟΠΥΥ από την Πέμπτη έως και το Σάββατο - Θα εξυπηρετούν κανονικά τους πολίτες στις ιδιωτικές επισκέψεις τους και πληρωμές τους