Ο καιρός του Καλλιάνου: Άσπρη μέρα η Πέμπτη σε Μακεδονία και Θράκη

Ο καιρός του Καλλιάνου: Άσπρη μέρα η Πέμπτη σε Μακεδονία και Θράκη

Συνδύασε καιρό και πολιτική ο Γιάννης Καλλιάνος

kalianos
xionia_main01
Την πολιτική με τον καιρό συνδύασε ο γνωστός μετεωρολόγος και αναπληρωτής γραμματέας Επιστημονικών Φορέων ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος. Ο κ. Καλλιάνος θέλησε να στείλει ένα μήνυμα προς τους Μακεδόνες, συνδυάζοντας τις ιδιότητές του και γράφοντας για τον καιρό και την επερχόμενη κακοκαιρία με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο:

Φίλοι Μακεδόνες και Θρακιώτες έρχονται ΧΙΟΝΙΑ,

Δεν θέλω να μπλέκω τη Μετεωρολογία με την πολιτική, αλλά αυτή τη φορά θα το κάνω λόγω ιδιαζούσης περίπτωσης.

Με τις πολιτικές «καρέκλας» του κ. Τσίπρα, "άσπρη μέρα" δεν είδατε διότι κάποιοι επέλεξαν να δώσουν Μακεδονική Εθνότητα και Γλώσσα στους Σκοπιανούς και έτσι ξεπούλησαν φθηνά και χωρίς τύψεις τη Μακεδονία μας που είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Κυριολεκτικά, ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ, θα δείτε όμως την Πέμπτη! Θα χιονίσει στα ορεινά και ημιορεινά της Μακεδονίας και της Θράκης, ενώ ειδικά στη Θράκη θα χιονίσει κατά τόπους ακόμη και στα πεδινά ή και παραθαλάσσια τμήματα.

Στην κεντρική Μακεδονία ίσως έχουμε και εκπλήξεις και τα χιόνια κατέβουν ακόμη χαμηλότερα από τα ημιορεινά. Για παράδειγμα στους Ν. Κιλκίς, Ν. Πέλλας αλλά και στα βορειότερα τμήματα του Ν. Θεσσαλονίκης.

Κλείσιμο
Δεν θα είναι παντού πυκνά τα χιόνια, κατά τόπους όμως θα το απολαύσετε πραγματικά. Γι΄αυτό και ήδη έχω ενημερώσει -για παράδειγμα- τον Δημάρχο Αλεξανδρούπολης.

Προετοιμαστείτε και ΔΙΑΔΩΣΤΕ σας παρακαλώ!

Γιάννης Καλλιάνος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης