Απόπειρα φόνου στο κέντρο της Λευκωσίας

kipros_astinomia

Η αστυνομία εκτιμά ότι οι δράστες σκόπευαν να σκοτώσουν και όχι απλώς να εκφοβίσουν, τον άνθρωπο εναντίον του οποίου ρίχτηκαν οι πυροβολισμοί

Ενέδρα, με στόχο άτομο του οποίου το 2017 είχε δολοφονηθεί συγγενής του, έστησαν άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες, γύρω στα μεσάνυχτα στο κέντρο της Λευκωσίας.

Η αστυνομία εκτιμά ότι οι δράστες σκόπευαν να σκοτώσουν και όχι απλώς να εκφοβίσουν, τον άνθρωπο εναντίον του οποίου ρίχτηκαν οι πυροβολισμοί.

Έχουν ξεκινήσει έρευνες και προσαγωγές υπόπτων χωρίς μέχρι αυτή την ώρα να έχει προκύψει κάτι. Η περιοχή κοντά στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία έχει αποκλειστεί και η Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών συλλέγει στοιχεία μεταξύ των οποίων και κάλυκες από το όπλο με το οποίο έγινε η απόπειρα. 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ast0

Επί ποδός 18 διμοιρίες ΜΑΤ, 11 διμοιρίες ΟΠΚΕ και «αύρα» της ΕΛ.ΑΣ. - «Θερμή» υποδοχή ετοιμάζουν στον Αλέξη Τσίπρα με δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας - Δείτε το sms του ΣΥΡΙΖΑ για τα πούλμαν προς Θεσσαλονίκη, με στόχο μια μεγάλη συγκέντρωση για «επικοινωνιακούς, αλλά και για λόγους ασφαλείας», όπως αναφέρει

6