Απόπειρα φόνου στο κέντρο της Λευκωσίας

kipros_astinomia

Η αστυνομία εκτιμά ότι οι δράστες σκόπευαν να σκοτώσουν και όχι απλώς να εκφοβίσουν, τον άνθρωπο εναντίον του οποίου ρίχτηκαν οι πυροβολισμοί

Ενέδρα, με στόχο άτομο του οποίου το 2017 είχε δολοφονηθεί συγγενής του, έστησαν άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες, γύρω στα μεσάνυχτα στο κέντρο της Λευκωσίας.

Η αστυνομία εκτιμά ότι οι δράστες σκόπευαν να σκοτώσουν και όχι απλώς να εκφοβίσουν, τον άνθρωπο εναντίον του οποίου ρίχτηκαν οι πυροβολισμοί.

Έχουν ξεκινήσει έρευνες και προσαγωγές υπόπτων χωρίς μέχρι αυτή την ώρα να έχει προκύψει κάτι. Η περιοχή κοντά στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία έχει αποκλειστεί και η Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών συλλέγει στοιχεία μεταξύ των οποίων και κάλυκες από το όπλο με το οποίο έγινε η απόπειρα. 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mag1234

Η χαμηλή κατανάλωση στην εγχώρια αγορά ωθεί το ελληνικό ρούχο στις βιτρίνες των καταστημάτων του εξωτερικού και μάλιστα... με το όνομά του - Σύμφωνα με στοιχεία του ΣΕΠΕΕ, κατά το πρώτο δίμηνο του έτους, η αξία των ελληνικών εξαγωγών ενδυμάτων έφτασε τα 163 εκατ. ευρώ