Εθιμοτυπική επίσκεψη Καλογήρου στο Συμβούλιο της Επικρατείας

4591797

Είχε συνάντηση με την νέα πρόεδρο του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου Αικατερίνη Σακελλαροπούλου και τους εννέα αντιπροέδρους

Εθιμοτυπική επίσκεψη δυο ωρών πραγματοποίησε σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Αρχικά ο Μιχάλης Καλογήρου είχε συνάντηση με την νέα πρόεδρο του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου Αικατερίνη Σακελλαροπούλου και στην συνέχεια παραβρέθηκαν και οι εννέα αντιπρόεδροι του ΣτΕ.

Η συνάντηση είχε ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο κ. Καλογήρου άκουσε τα προβλήματα που απασχολούν το ΣτΕ και έγινε ανταλλαγή απόψεων μεταξύ της ηγεσίας του υπουργείου Δικαιοσύνης και της δικαστικής πυραμίδας του ΣτΕ. Πάντως, ένα από τα θέματα που τέθηκαν στο τραπέζι της συνάντησης ήταν η επιτάχυνση απονομής της Δικαιοσύνης.

Κατά την έξοδό του από το δικαστικό Μέγαρο ο κ. Καλογήρου δεν θέλησε να προβεί σε δηλώσεις και αρκέστηκε να αναφέρει ότι η συνάντηση είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

rouvvv_arthroos1

Μέσα σε τέσσερις ημέρες το αστυνομικό δελτίο είχε τέσσερα χτυπήματα του Ρουβίκωνα, μια εισβολή μέχρι τον 7ο όροφο του Εφετείου και μια διακοπή της προσπάθειας πιστοποίησης του προγράμματος σπουδών του τμήματος Χημείας του ΕΚΠΑ