Νεαρός έκλεβε μηχανές στην Κατερίνη

Νεαρός έκλεβε μηχανές στην Κατερίνη

Είχε καταφέρει σε λίγο περισσότερο από ένα μήνα να κλέψει 11 μοτοσικλέτες και μοτοποδήλατα

papaki
Πραγματικός εφιάλτης είχε γίνει για τους ιδιοκτήτες δικύκλων στην Κατερίνη ένας νεαρός Έλληνας, ο οποίος είχε καταφέρει σε λίγο περισσότερο από ένα μήνα να κλέψει 11 μοτοσικλέτες και μοτοποδήλατα, ενώ ξάφριζε και τα κινητά μαθητών μέσα από αίθουσες διδασκαλίας!

Η δράση του 20χρονου πήρε τέλος το βράδυ της Δευτέρας, όταν συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Λίγη ώρα νωρίτερα, είχε κλέψει ένα μοτοποδήλατο και μία μοτοσυκλέτα τα οποία βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα από τους άνδρες της Ασφάλειας που ανέλαβαν την προανάκριση και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Στην πορεία της έρευνας, αποκαλύφθηκε ότι ο 20χρονος είχε κλέψει από τις αρχές Οκτωβρίου άλλες εννέα μοτοσικλέτες και μοτοποδήλατα από την ευρύτερη περιοχή της Κατερίνης, είχε αποπειραθεί να κλέψει άλλη μια μηχανή και είχε «βουτήξει» δυο κινητά μέσα από αίθουσες φροντιστηρίων της πόλης! Ο νεαρός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης που του άσκησε δίωξη για κλοπές και η έρευνα συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων που ενδέχεται να έχει διαπράξει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης